Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Jakou? Nahod, zrovna jsem docetla Browna a hledam inspiraci
.
@xiaxxx píše: Více
Tadyhle Klabouchovou. Ignis Fatuus.
Názory jsou rozporuplné, holky z uzavřenky z toho byly nadšené, že je to děsivé a shrhující, a chlap to nedočetl, že je to blbost. ![]()
Zatím jsem ale furt na začátku, protože nejdřív jsem četla Fušery, páč to napsal dcery kámoš a já byla zvědavá, co je to za punk, a pak to bylo strhující tady.
![]()
Hoňka o tý dovolený.
![]()
Neznam, super diky za typa
. Uzivej pohodu. Zavidim dovcu!!!
![]()
Už jenom zítra, pak v noci odlítáme. ![]()
Olin tuto myšlenku se vší rozhodností odmítá a já taky frfňám, že je to tady super a že nikam nejedu, tak Myšák vykládal děckám, že babička zůstane na Rhodosu, bude sbírat kelímky kolem bazénu a příští rok jim budu měnit ručníky a doplňovat toaleťák.
No tak to upe nevím, jestli by mě naplňovalo.
![]()
Bylo by to dobré, kdyby ho to nějak ovlivnilo, třeba by se rozhodl, že to ukonci. Ale tohle je helmutovi k ničemu, maximálně k tomu, vze si řekne, že už je z toho son venku a nemusí se bát o její duševní zdraví. Jako pirko. Bude čekat s tou svojí, až se z toho dostane. Jenže ona když bude s ním, tak se z toho nemá šanci dostat.
Spise manželku s sebou, tak aby nevzbudil podezření. ![]()
@marin píše: Více
Proc se doprcic Soni nemuze zabouchnout do nekoho z Decina a okoli!!!
. Mit konecne stesti na hezky vztah.
.
@Richard Wagner píše: Více
To nevím, jak toho chceš dosáhnout. Pokud má nějaké psychické problémy, tak to chce, aby to řešila a ne aby si v ní budoval závislost. Nejsi terapeut pírko. Partner nikdy nemůže být terapeutem. I když někteří si to myslí že jd partner z toho dostane. Možná ny chvíli ale oak jsou v ještě větším průšvihu.
No sbírání kelimku, to by tě asu dlouho nebavilo. Na dovolenou super, ale ta práce v tom vedru.
dcera zase říkala, že se cítí blbě, když ji někdo obsluhuje. Tak jsme ji říkaly s druhou dcerou, že na tom jsou postavené služby, že to by potom ani neměla zadnou brigádu. ![]()