Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30581
18.7.26 11:38
@xiaxxx píše: Více

No ono normálně je to problém, natož v Děčíně. :mrgreen: ale takový vztah podle toho co píše, by ji nudil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
18.7.26 11:47
@marin píše: Více

No jo, to je fakt. Soni je náročná :zed:. Ja v Decine nikdy nebyla 8o. Ze by tam byl nedostatek chlapů??? 8o Tak to může zkusit tady :jazyk:. Včera jsem v metru videla chlapa, celej Sylvester Stallone. Fakt kopie 8o. Jako ne, ze by se mi libil, ale vybrat se tu dá :mrgreen:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.7.26 11:47
@Richard Wagner píše: Více

Vy jste trhlí oba.

• Citovat
  • Upravit
15857
18.7.26 11:48
@Klopotkova píše: Více

8o ze by Pirko uz nebyl tvůj guru??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15857
18.7.26 11:49
:mrgreen: jo!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30581
18.7.26 11:51

Nedostatek chlapů asi ne. :lol: jo tak vybrat se dá, ale musí to být vzájemně, to už je horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.7.26 11:52

Proč by neměl být, co je to zase za blbost… :roll:

• Citovat
  • Upravit
109888
18.7.26 11:54
@M_Vladim píše: Více

No tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
18.7.26 11:54

Presne, nasadi slunecni bryle a jde na plaz sledovat spore odene zeny :jazyk: :mrgreen: Kdo by chodil na emimi…? :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109888
18.7.26 11:58
@sirikit píše: Více

Těžkej level v jeho veku najít vubec někoho, kdo by trtkat chtěl
A ještě mám obavy, že nabídka nebude moc atraktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78077
18.7.26 12:02

Upřímně, mě by nijak dlouho nebavila ani ta válečka, dejme tomu ten týden s nějakým tím výletem je akorát.
Co mě tady šokovalo, jsou neskutečně rozdíly mezi ze zdejšího hlediska luxusem resortů a otřískanýma bytovkama místních. 8o
A za přístavem, kousek od vymazlených jachet, favela, že by se za ni v Riu nemuseli stydět. 8o
Fakt dèravý boudy z papundeklů, v nichž zcela evidentně žijí lidé. :zed:
To mě dostalo, takovýhle rozdíly teda u nás nejsou.
Když si vzpomenu na vyňuňané domečky prostých venkovanů na Vysočině, to by teda průměrnej Řek voblíznul všech 10.
Zajímalo by mě vnitrozemí ostrova, kde, předpokládám, moc turistů nebydlí a ty vesnice tam budou autentičtější.
Ale Myšoun je línej, že se během roku nařídí dost a aspoň na dovolené od toho chce mít pokoj.😡 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
18.7.26 12:08

Ja nechci nikoho z Decina :jazyk: Musi bydlet trochu dal, aby me porad neobtezoval :lol: Tak tech 50 kilaku alespon… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78077
18.7.26 12:08
@Venetia píše: Více

Mi právě přijde, že teoreticky i farmaceuticky má problematiku ošetřenou do posledního detailu, akorát ta praxe krutě vázne.
Což se nedivím, pokud potenciálkám popisuje ty přípravy stejně, jako nám tady.
Extrémně antisexy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41110
18.7.26 12:16
@Anonymní píše: Více

Na ketonové dietě škvarky můžeš. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18594
18.7.26 12:17

Nj, tak bylo to v kontextu toho, co psal on…ze bych mela hledat nekoho, kdo na me bude mit vic casu…nacez jsem mu napsala, at se neboji, ze jsem hledala celou dobu :lol: :jazyk: Ale ze bohuzel me nikdo nezaujal, krome jednoho muze, se kterym byla jiskra, ale ze tam byly zase jine problemy :lol: Vim, ze nemusi vedet vse, ale prislo mi, ze si mysli, ze jsem v tomhle ohlednu nikdy nic nepodnikala a ze si prece najdu nekoho hned, kdyz budu chtit…coz tak proste neni. Ja randila jeden cas docela dost. A ted byl vlastne Martin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová