Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@xiaxxx píše: Více
No ono normálně je to problém, natož v Děčíně.
ale takový vztah podle toho co píše, by ji nudil. ![]()
@marin píše: Více
No jo, to je fakt. Soni je náročná
. Ja v Decine nikdy nebyla
. Ze by tam byl nedostatek chlapů???
Tak to může zkusit tady
. Včera jsem v metru videla chlapa, celej Sylvester Stallone. Fakt kopie
. Jako ne, ze by se mi libil, ale vybrat se tu dá
…
Nedostatek chlapů asi ne.
jo tak vybrat se dá, ale musí to být vzájemně, to už je horší.
Presne, nasadi slunecni bryle a jde na plaz sledovat spore odene zeny
Kdo by chodil na emimi…?
![]()
@sirikit píše: Více
Těžkej level v jeho veku najít vubec někoho, kdo by trtkat chtěl
A ještě mám obavy, že nabídka nebude moc atraktivní
Upřímně, mě by nijak dlouho nebavila ani ta válečka, dejme tomu ten týden s nějakým tím výletem je akorát.
Co mě tady šokovalo, jsou neskutečně rozdíly mezi ze zdejšího hlediska luxusem resortů a otřískanýma bytovkama místních. ![]()
A za přístavem, kousek od vymazlených jachet, favela, že by se za ni v Riu nemuseli stydět. ![]()
Fakt dèravý boudy z papundeklů, v nichž zcela evidentně žijí lidé. ![]()
To mě dostalo, takovýhle rozdíly teda u nás nejsou.
Když si vzpomenu na vyňuňané domečky prostých venkovanů na Vysočině, to by teda průměrnej Řek voblíznul všech 10.
Zajímalo by mě vnitrozemí ostrova, kde, předpokládám, moc turistů nebydlí a ty vesnice tam budou autentičtější.
Ale Myšoun je línej, že se během roku nařídí dost a aspoň na dovolené od toho chce mít pokoj.😡 ![]()
Ja nechci nikoho z Decina
Musi bydlet trochu dal, aby me porad neobtezoval
Tak tech 50 kilaku alespon… ![]()
@Venetia píše: Více
Mi právě přijde, že teoreticky i farmaceuticky má problematiku ošetřenou do posledního detailu, akorát ta praxe krutě vázne.
Což se nedivím, pokud potenciálkám popisuje ty přípravy stejně, jako nám tady.
Extrémně antisexy. ![]()
Nj, tak bylo to v kontextu toho, co psal on…ze bych mela hledat nekoho, kdo na me bude mit vic casu…nacez jsem mu napsala, at se neboji, ze jsem hledala celou dobu
Ale ze bohuzel me nikdo nezaujal, krome jednoho muze, se kterym byla jiskra, ale ze tam byly zase jine problemy
Vim, ze nemusi vedet vse, ale prislo mi, ze si mysli, ze jsem v tomhle ohlednu nikdy nic nepodnikala a ze si prece najdu nekoho hned, kdyz budu chtit…coz tak proste neni. Ja randila jeden cas docela dost. A ted byl vlastne Martin.