Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
To máte nařízeno od vedení eMimina, že se musíte o pár mužských ubožáků odsud postarat, abychom nezdrhli a eMiminu neklesla čtenost a příjmy z reklam? A já myslel, že to bylo mé karizma, které Vás dostávalo do kolen.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Uuuuh! ![]()
Snad nejsem úplně Mlčenlivý Bob, ale tohle je úplně jiná liga. ![]()
@jege píše: Více
Ne-e, jednak nechci na nudistickou pláž a krom toho se nechci od devíti ráno přetlačovat s davy lidí o místo na ručník!
To si ráda nechám ujít i Anthony Quin!
Chodíme na tu dloooouhou písečnou s lehátky a slunečníky.
Byli jsme se podívat z vyhlídky na předěl Středozemního a Egejského moře, to ti musí stačit!
Příspěvek upraven 18.07.26 v 15:46
@M_Vladim píše: Více
I dnes už zvládl tři a to je pracovně zcela vytížen a já neodpovídám. ![]()
@sirikit píše: Více
Na Anthony Quinn se nejde přes nudistickou pláž, ta je vedle té Vaši. Anthony Quinn je až za tím „mysem“, co máte po pravé straně a hned vedle Anthony Quinn je Ladiko, také hezká pláž. My tam byli párkrát lodí Popai, tu určitě vidíš několikrát denně: https://wearerhodes. com/listing/popai-daily-cruises/; https://falirakiseacruises.gr/ ![]()
Příspěvek upraven 18.07.26 v 16:00
@Arturie píše: Více
Je potreba byt v techto historkach trosku nad veci;)
@jege píše: Více
No, to bylo na Kanárech a ty zrovna maj většinou velkou pr.del a kratky nohy. Ja jsem proti nim gazela. A ten chlap fakt nebyl peknej. Ale mel ubytovani, jidlo a vydělal si na vylety do hospody. Krásný počasí celoročně. Ja to tam mam rada. Ale jen od listopadu do března, kdyz je tady hnusne. Ted mě tam lákal politik, furt mi volal, jak mu tam chybim. Ale tom vedru me ani nehne. To jsme byli loni v srpnu kvůli synovým prázdninám, ale to byla výjimka. Poletim za nim v listopadu.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja mu to věřila. Zas cizí zensky takový intimnosti nevykládáš, pokud na tom neni trochu pravdy. Kazdopadne v Čechách by to nemel, tak to asi myslel. Při někoho jsou cizinci atraktivni ![]()
@Klopotkova píše: Více
Ne, už dávno ne. On to ještě zkoušel s jinými, ale konečně mu došlo, že to je edecko a s novou mu to jde jen chvíli. A teď čeká na operaci kyčle.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 16:34