Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, přesně tohle psala a Tys také psala, že tam ani nepáchneš. Další zase všechno nečtou, ale vědí o všem, co se kde šustne. Holt, ženské, Vám se nedá věřit ani nos mezi očima.
![]()
@marin píše: Více
Je to možný. Ale i kdyby sbalil jednu, tak je to o jednu víc než v Čechách. Fakt si polepšil, v Čechách by na to neměl. Človek by si měl uvědomit, co mu dělá radost. A víc k životu nepotrebuje.
@aiwwa píše: Více
No přece Vy, ženské! My jsme to silné pohlaví a své city a pocity držíme na uzdě, protože trpíme a strádáme uvnitř.
![]()
@jege píše: Více
Vzhledem k tomu, že jsem admin ty uzavrenky, tak je snad logické, že vím kdo tam je a kdo ne. ![]()
K tomu nepotřebuju číst 50 stránek hádek tady.
@jege 58563573 [/citace ted sleduju ten seriál, he to 10 let stary, ale nadčasový. A ta hlavní hrdinka říká, že mužský jsou vývojová vada ![]()
Ta Gillan Anderson to hraje skvěle.
@Arturie píše: Více
Njn, ale bez nás byste byly v (_!_). Všechno pořádné a užitečné vymyslel chlap!
![]()
Bohužel i to nepořádné a neužitečné.
![]()
Takže bychom přesto k sobě pasovali a byl by to hetero vztah!
![]()
@Adull píše: Více
Hele, a nemůžete se o mě starat obě a ideálně najednou? Něco jako tady: https://www.youtube.com/watch?… ?
![]()
@Arturie píše: Více
Už ani muk. Dalas tipa, tak jsem to rozkoukala. Ne, že vyzvoníš nějakou pointu. ![]()
Oveček nikdy není dost, hlavně když se jedná jenom o virtuální ovečky a udělat křížek na čele fyzicky není komu.
![]()