Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
702
18.7.26 19:06
@Arturie píše: Více

Zatím jsem u druhého dílu, ale jj vypadá to dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17498
18.7.26 19:08
@jege píše: Více

Presne tak a vsechny to maskujeme, xiaxxx za Lorreho, ja za Helmuty a Mali za Pirka…proste nechceme byt napadne no :nevim: :* Jen zmrzlik se k tomu priznava verejne, holka odvazna :jazyk: A vis jak by nas pak nemela rada a co by se tady strhlo…? Sam vidis, jak tvrde mohou byt boje o chlapa :nevim: :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
18.7.26 19:08

A jakze to bylo s periodickou tabulkou prvků? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39874
18.7.26 19:11
@Centropen píše: Více

Mendelejev byl také ženská? Transsexuál jeden! :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17498
18.7.26 19:14
@aiwwa píše: Více

Ja vim… :kytka: Ted jsem teda nakoukla, se priznam, pac jsi me tam zminila… :oops: :D Ale zatim se asi zapojovat nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24516
18.7.26 19:15
@Centropen píše: Více

Jeste jsem zkoukla Daddy Issues, taky na ČT. Mám rada ten jejich britský přízvuk. Treba u tohohle Pádu jsem se naučila nove slovíčko flak jacket. Neprůstřelná vesta. Znala jsem jen bulletproof.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
18.7.26 19:16
@marin píše: Více

To taky nechápem, a delegátka nám to vysvětlila za mě nedostatečně! :cert: :cert:
Proč je tady mrak rozestavěných baráků, na kterých evidentně nikdo nehrábne? :nevim:
Vždyť v tom musí mít utopené peníze, nebo? :think: :think:
Průvodkyně na výletě nám říkala, že nechce pomlouvat, ale že Řekové jsou fakt neskutečně líní.
Tady prý se pracuje vzdycky půl roku přes sezónu, a pak půl roku žijí různě z podpor, pijou hodiny kafe a koukají na moře.
V autobuse s náma byl dle vládního nařízení pan Nicos, který sice nerozuměl ani slovo, nedělal nic, krom toho, že většinu času s někým telefonoval, ale být tam prostě musel - a z ceny zájezdu jsme se na jeho plat všichni složili.
Umělá zaměstnanost jak vyšitá.
Každopádně věřím, že to domorodcům vyhovuje. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24516
18.7.26 19:19

To je jasny. Protoze jsou líný. Ja mám chlapy ráda. Svým způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39874
18.7.26 19:30
@Luxusnixicht píše: Více

Samozřejmě, že nebudeš, vždyť jsi to nedělala ani předtím, jelikož Ti tam nikdo Helmuty nevymlouval a nikdo Tě nekritizoval za to, jak se chováš. Holt, jsi tam neměla dostatečné obecenstvo a všeobecnou pozornost, tak Tě to tam nebavilo. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
18.7.26 19:31

Tak třeba někdy, až tu budu s Myšákem sama.
Teď si chcem užít těch vnoučat, takže proslulost vzdálenější pláže je nám celkem jedno.
Jdem na tu pokud možno nejbližší, aby nám to čtyřleťák v tom hicu ušlapal.
I když - někdy šlape, někdy se nosí na dědovi a dneska kupříkladu vyžadoval běžecké závody, uch! :zed: :zed:
Devítiletá se většinu času potápí a malej hrabe v písku, běhá s kyblíkem a vyrábí si další moře. :mrgreen:
Před pár dny jsme hlídali mladýho a děvčata vyrazila na takovou tu mořskou nafukovací atrakci, jak na to různě lezeš, skáčeš z toho a tak.
S děckama máš na dovče prostě jiný priority, ale jak píšu, třeba někdy příště. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39874
18.7.26 19:34
@sirikit píše: Více

Protože tam daň z nemovitosti, která je prý dost vysoká, se platí až po dokončení a kolaudaci stavby, takže tu stavbu prostě oficiálně nedokončí, vyřídí si povolení k dočasnému bydlení anebo jak se tomu nadává a které je možné si před kolaudaci vyřídit i u nás, no a bydlí si tam „dočasně“ celý život! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39874
18.7.26 19:38
@Arturie píše: Více

Já ženy taky a taky svým způsobem! ;) :*

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118318
18.7.26 19:47
@sirikit píše: Více

To je kvůli daním, na nedokončené domy se nevztahovala daň z nemovitosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17498
18.7.26 19:48

Vzdyt uz tam nejsi :jazyk: Ja tam ted prispivala denne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
18.7.26 19:50

A jo.
Ale tady je na každým kroku započatá a zjevně opuštěná stavba, ve které se při nejlepší vůli bydlet nedá. Delegátka říkala, že místní často začnou stavět na černo, kde se jim zlíbí, a pak se to sto let řeší. Nebo neřeší, co se vleče, znáš to.
Za mě značně neekonomické.
Nebo prázdný hospody teď uprostřed vrcholící sezóny. 8o
Fakt prázdno, otevřená knajpa a v ní ani noha, ať jdeš kolem v kteroukoli denní či noční dobu.
Nechápu, jak se uživí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová