Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Já mam nechytrej mobil, Malinu jsem tam měl napsanou neutrálně, normálně ho moc z ruky nedávám. Buď to mažu celkově nebo nedávám. Ale my si stihli napsat denně desítky zpráv, možná i víc. Musel jsem to promazávat, nechytrej tlačítkáč nemá paměť. Mam to zaheslovaný. Ale aby si mohla zavolat, tak jsem jí to odhesloval. Ten den jsme navíc trochu popíjeli, už jsem nic neřešil, byla pohoda. No a pak tohle.
Jinak rozeznat, zda tě někdo citově vydírá nebo si fakt chce něco udělat, jde někdy těžko.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 20:59
@sirikit píše: Více
Njn, ale na Kanárech jsou zas kanárci, anebo kde jste to minule byli? ![]()
Máš to zmáklé. Takhle zpracovaná stále nejsem a nikdy nebudu.
![]()
@Richard Wagner píše: Více
Já bych to automaticky jako demonstračku neviděla, pokud tedy není dotyčná farmaceuticky vzdělaná.
Adekvátně veku ![]()
Neni to tak hrozny… Ale jiskra urcite nepřeskočila
Zatim nic nehroti, tak pohoda
@jege píše: Více
Ty jsi asi nikdy osudové nic takového nepsal?
kdyby to někdo nasel tak by si se asi se zlou potazal a teď si tady hraješ na morální kompas? Není ti to blbě?
@Centropen píše: Více
My jedeme v pondělí do Polska. Tak jsem si vzpomněla na Sexmisi
Nadcasovy film.
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, jo, jako Turek, že, on za nic nemůže, byť jezdí furt jako blbec a z pravidel silničního provozu si dělá srandu. Kdo čím zachází, tím také schází a celkem bych mu přál, aby tu ženskou měl na krku už doživotně jako Pešek, a aby to od té holky nebyla demonstračka, ale vědomá a chytrá taktika, jak ho dostat do chomoutu!
![]()
@Arturie píše: Více
Do Polska na nákupy? Zavařovačky a kopr? ![]()
@Richard Wagner píše: Více
Pirko a mas tu Míšu rad? Chces s ni vubec vztah? ![]()
@libuse13 píše: Více
Dá se to dočítat, flirtovačky a Vladima skáču.
![]()
No přece na Rhodos a ukážu Ti Anthony Quinn a Ladiko!
![]()
@libuse13 píše: Více
Ja ti to teda napisu sem jeste jednou, kdyz jsi chtela vedet, co ja a Helmut…
Takze shrnute - v utery vecer se necekane ozval, omlouval se a vysvetloval opetovne, proc tak dlouho mlcel…a ze by byl rad, kdybych se mu ozvala…no ale neodpovedela jsem..nacez mi druhy den v poledne psal znovu
Nj, pak jsem zjistila, proc je tak urputny..pac se vracel z Polska a potreboval vedet, zda bych ho nechtela nahodou videt
Sam teda uznal, ze je to silene, ale ze to zkusil
Ja teda prekvapive pro nej, souhlasila a on byl cely nadseny a meli jsme tedy na vecer domluvene rande…sli jsme na veceri…no a pak se me ptal, zda jeste pujdu k nemu…no sla jsem..
Holt rajda
Jak napsal Jege
Sex byl naprosto uzasnej…
Helmut se nezvykle snazil a predvadel…a bylo to opravdu hezky…ale jak pak musela domu kolem 22, neb syn tam byl zrovna sam, kdyby tam byvala byla dcera, tak se jeste zdrzim…ale jela jsem tedy domu…a pak… nic..ticho…zadna zprava ani ten vecer, ani rano, ani odpoledne
To uz me vytocilo, takze jsem mu pak vecer psala, zda mi psal jen kvuli tomu, ze chtel sex
A to se dusoval, ze ne…ze jen pres den nemel moc casu a bla bla
No a ja mu pak napsala takovou dlouhou zpravu jeste ohledne toho odmlceni, jak me to zklamalo, ze me hodil pres palubu a, ze se to dalo resit jinak..on mi jen napsal, ze napise rano, ze uz spi
No tak rano napsal…ze pry bych si mela mozna najit nekoho jineho, ze on mi nemuze dat to, co potrebuji a co si zaslouzim…
No a ja mu teda cela udivena psala, ze tomu moc nerozumim, nebot v utery z te zpravy to znelo tak, ze chce pokracovat a ted mi rika, at si najdu jineho
A on ze to tak nemyslel…ale ze vi, ze mi nemuze dat tolik, kolik bych si zaslouzila…a bla bla…a ze nekdo jiny, by byl mozna lepsi..nacez jsem se na. srala a priznala mu, ze jsem vlastne randila celou dobu, co jsme byli spolu
Ale ze nikdy nic, az na jednoho muze, se kterym jiskra byla ted behem te pauzy ( trochu jsem lhala
jiskra byla uz pred 2 lety
) a ze ktereho se ale vyloupl narcis a psychopat
Mimo jine, jsem mu i napsala, ze pokud ale nechce, uz nemusi by dal muj milenec, ze to budu respektovat a zvladnu to, ze nepotrebuji za kazdou cenu nekoho mit…ale ze pokud mi zustane, budu rada..a ze chapu, ze ma strach o rodinu..na coz reagoval, ze jsem to napsala moc hezky…A od te doby to jde k lepsimu
Uz mi i poslal pusinku a psal, ze je moc rad, ze to s tim muzem nevyslo, ze teda mel stesti, ze byl tak sileny
a ze je rad, ze ho chci porad vidat…a tak nejak bych rekla, ze se to pomalinku vraci do starych koleji…a vyzvidal ohledne Andrease…tak jsem mu psala par veci, ktere me s Andym vykolejili
No, takze uvidime…chce to cas no…na obou stranach…byla to dlouha pauza. Jezis ja neumim psat kratce
![]()
Příspěvek upraven 18.07.26 v 21:10