Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Samozřejmě, já jsem slušný chlap, co si o mně myslíš?!
![]()
A ne, my kolem sebe tahle labilní partnery nemáme, na to jsme sami labilní až dost, takže naši partneři musí být naprosto stabilní a flegmatičtí!
![]()
@Richard Wagner píše: Více
To je pravda..a nekdy to clovek podceni…ja byla s Ex taky hroznej amater..proto mi vzdycky na vsechno prisel
Ale po letech, co jsem na emimi, uz jsem profik
Ale uz mi to k nicemu neni ![]()
Aha už ti čtu. To muselo byt v uzavřené skupině veselo.
Jo to věřim. Proto tady řádila opitá… Že si dá pár skleniček, proč ne. Ale nesmí pak řádit v 5h ráno a volat na pomoc adminy
Hele stačilo mi říct, ať ty statusy smažu, když se jí nelíbí, já bych to udělal. A na žádost Melody jsem to udělal, i když pozdě - jak píše Sirikit.
Ale prostě ne hned žádat adminy. Je to takové to: hele, je tu zase pírko, smažte ho.
Díky moc, to mazání neustálé už jsem zažil. Proto jsem sem přestal chodit.
@Centropen píše: Více
Nj, jsem stará škola a nesmyslnými boji o pozice a zásluhy se nevyčerpávám.
Přesně vím, co chci, a to si taky beru.
Kamarádi a občas i sám chlap berou jako fakt, že „Jitřenka řídí kokrhání“ a se spoustou organizačních věcí se rovnou obracejí na mě, ale stejně tak k mým okřídleným výrokům patří "ty rozhodneš, miláčku!
"
Po kterém teda Myšák propuká v hurónský smích. ![]()
Twl, co získáš, když se budeš celý večer dohadovat, jestli jsou schopnější ženy, nebo muži?
Do takových na palici diskusí se vůbec nepouštím.
Jin - jang. Ideál tkví ve vzájemném doplňování se, ne v dokazování si, kdo je schopnější a důležitější.
Ale pokud to někomu přináší uspokojení, samozřejmě přeju příjemnou zábavu!
![]()
@sirikit píše: Více
Ano, užiteční jsou ve smyslu služby ženám. Často o tom neví, což je v pořádku.
Vyrostla jsem v krásném matriarchátu. Tátu jsem měla taky bezvadného, nedal by mě. Ale…
Jsem poměrně soběstačná ve všech ohledech, takže proto, abych s mužem byla musí mít pro mě sakra přidanou hodnotu.
Koupí auto? Tak snad i s koberečkama, textilní na léto, gumové na zimu. Děkuji
Podělá se auto? Nevím kdo ho spravuje, nebo přezouvá, ale řeším to na recepci autorizivaneho servisu s osobou k tomu určenou.
Záclony šila paní na zakázku. Změřit okna a zadat do výroby jsem zvládla. Postavila jsem dům, svůj dům, rukama mužů. ![]()
To si zase nemyslim, ze by jsi byl az za manzelem…ale nevim, nemohu mluvit za Mali…kazdopadne vy by jste ten vztah meli asi hodne emocne narocnej…proto ja mam radeji klidnejsi partnery…horkou hlavu jako ja, bych nemohla mit
To byl trochu vlastne Ex…ale jeste to slo, i kdyz obcas to byla Italie a uz bych to nechtela. Tohle hrozne miluju na Helmutovi…ten klid. Ale vlastne jsem se s tim u muzu moc casto nesetkavala
Vetsinu se na me prilepili a porad jim neco vadilo..ze malo pisu a tohle a tamto…Helmutovi nevadi nic
Pro me je to takove nepritazlive, kdyz si chlap porad na neco stezuje.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 21:29
To víš, no, napíšeš mi, já to přepošlu Siri, Siri zase Vendy, Vendy dalšímu, až se to zase dostane ke mně. Vždyť je úplně normální, ne? A když to stejně nestačí, tak se to ještě hodí do veřejné diskuze, aby to všichni viděli anebo se aspoň podrobně popíše, co tam bylo.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo je celkem fajn, ale těžce nekomunikativni co se tyka psaní
@Adull
Kde to davaji?
@jege píše: Více
Vzdyt je to tady cele anonymni, moc to prozivas…pokud ovsem pises nejake tajnosti a nekalosti, pak to chapu
Ja treba vubec nevim, kdo je nejakej Jege
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Já se právě na jednu ženu moc nelepim, když jim nabízim, že budeme žít zvlášť.
Ale horká hlava sem: vadí mi třeba, když někdo, kdo mi říká, že mě miluje, si tady vypisuje s bobrem, který tu na mě nadává. Čekal bych obranu, stopku. Ne, že mu veřejně poleze do zadku.
Takovéhle věci mi vadí. Chci nějakou loyálnost.
@jege píše: Více
To bude úžasný, ty seš fakt zlatej!
Těším se už teď!
![]()