Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Které se ale neujalo, takže jej stejně musel vymyslet chlap! A mimochodem, první stěrač si Robert Douglass patentoval ještě 1/2 roku před Mary Andersonovou, takže zase byl chlap první! ![]()
Aneb každá akce vyvolává reakci, když tu někdo uvede, že muži jsou slepá vývojová větev. ![]()
Jinak ve vědě ženy spíše chlapům pomáhaly a poskytovaly jím zázemí: https://scienceinschool.org/…iodic-table/ ![]()
@Arturie píše: Více
Pro mne moc studené
U more se chci koupat, ne ze tam možná vlezu
@jege píše: Více
Máš úplnou pravdu, zlato!
![]()
My ženské ničemu nerozumíme a jen svý knedlíky vařit umíme!
![]()
Co bysme si bez vás počaly, dyť my bysme ani nepočaly! ![]()
A na tu příští dovču mě vezmeš kam?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Meli jsme dve schůzky a dalsi je v planu příští týden
@Venetia píše: Více
No vidiš to, to je na tebe skoro rekord. ![]()
Věk a jak vypadá? ![]()
@jege píše: Více
A proč bych měl tuhle informaci, kterou ty ani neumíš najít, přepisovat, když jí můžu kopírovat? ![]()
@aiwwa píše: Více
Já Ti ani nevím, že by viz video?
![]()
Ne, vím to naprosto přesně - protože kvůli ní je tu furt X stránek balastu, které musím dočítat, pokud nechci přijít o to, co sem píšou ti, kteří mě fakt zajímají. ![]()
Ale zase - já útočím na Son, Ty zase na mě - tak ať Son útočí na Tebe a kruh se uzavře, tudíž svět bude zas v rovnováze. ![]()
@Richard Wagner píše: Více
Já uvádím odkazy, a ne celé okopírované texty, jako pseudovědci - tapetáři! ![]()
@jege píše: VíceNo užiteční moc nejste, to je fakt. Považ třeba, k čemu jsou např u drůbeže kohouti? Na 10 slepic stačí k reprodukci jeden kohout. No jo, jenže co s tím zbytkem, když se jich líhne 50%?
Příspěvek upraven 18.07.26 v 21:02