Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Jestli ona to nebude něco jako paní Columbová. ![]()
Vždyť ale já Tvé fotky mám, a ne jenom jednu. A také jsou dost žhavé. Už jsi vzpomínáš, jak jsi schválně pro mě ubrala tu retuš?
![]()
@Richard Wagner píše: Více
Bobr urcite ne
Ten se me zrekl
A sefa jsem nevidela skoro rok…a uz na nej ani nemyslim…asi zase holt bude jen Helmut
![]()
Malina po mně chtěla dokonce vidět občanku. Na to jsem se jí vysral. Prostě strašně chtěla znát mé osobní údaje, že prý u milence to znala taky.
Jenže na tohle já nehraju.
@Centropen píše: Více
Pak nechápu ty řeči o neužitečnosti mužů.
V zásadě to máme podobně, akorát můj muž je budovatel a já „dotahovač do detailu“.
Nějaké koberečky a stínění jsou zcela pod jeho rozlišovací schopnost a já ho s tím nezatěžuju, protože zpravidla tou dobou buduje už zas něco jiného a dotažení koncovky rád nechá na mně. Což oceňuju, protože všecky ty polštářky, plédíky, kytky ve vázách, věnce na dveřích a podobně jsou moje doména a nerada bych, aby mi do toho někdo kecal. ![]()
Kdybych neuměla šít, samozřejme někomu zadám, jako zadávám všechny ostatní věci, které neumím.
Symbióza mi maximálně vyhovuje, podstatně víc, než když jsem ve svém domě musela jednu dobu řešit fakt všecko sama.
@Centropen píše: Více
No a pak se to ještě, pro jistotu, vytáhne sem, do veřejné diskuze.
![]()
@jege píše: Více
Ano, pamatuji
Zase tam nebylo nic vyznamneho…jen dekolt v satech…ale byla jsem k tvemu zklamani oblecena…
Mam kamarada a ten si taky cas od casu rekne o fotku
Ale nahe dostavaji jen milenci, to je proste pravidlo…Andy, dokud jsem s nim nic nemela, dostaval taky pekne fotky, ale oblecene…az po sexu mohl dostat neco vic ![]()
U mě máš smůlu, mě totiž vzrušují víc ženy v oblečení, třeba uplá tílka a když jsou vidět bradavky. To je lepší než nahatá fotka.
Taky mam rád podvazky, ženám to sluší víc než když jsou nahaté. Asi jsem fetišista
Nic, jdu nakrmit chudáka kočku, která už hodinu čeká, kdy se utrhnu od eMimina a budu se jí věnovat, než mě za to zas někdo zdrbe.
![]()
@sirikit píše: Více
Jsem přemýšlel, že když bych si vzal Malinu domů, dám na zvonek jiné jméno (z legrace). Ale ona je taková, že ví, že byt vlastním, takže by si našla ulici, číslo domu a v katastru nemovitostí by si mě našla do 5minut.