Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
18.7.26 21:54
@Luxusnixicht píše: Více

Jestli ona to nebude něco jako paní Columbová. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 21:54
@jege píše: Více

Malina nezná mou pravou identitu. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
18.7.26 21:55

Vždyť ale já Tvé fotky mám, a ne jenom jednu. A také jsou dost žhavé. Už jsi vzpomínáš, jak jsi schválně pro mě ubrala tu retuš? ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
@Richard Wagner píše: Více

Bobr urcite ne :D Ten se me zrekl :,( A sefa jsem nevidela skoro rok…a uz na nej ani nemyslim…asi zase holt bude jen Helmut :D :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

Malina po mně chtěla dokonce vidět občanku. Na to jsem se jí vysral. Prostě strašně chtěla znát mé osobní údaje, že prý u milence to znala taky.

Jenže na tohle já nehraju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
18.7.26 21:56

Neuč orla lítat, brouku. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77778
18.7.26 21:57
@Centropen píše: Více

Pak nechápu ty řeči o neužitečnosti mužů.
V zásadě to máme podobně, akorát můj muž je budovatel a já „dotahovač do detailu“.
Nějaké koberečky a stínění jsou zcela pod jeho rozlišovací schopnost a já ho s tím nezatěžuju, protože zpravidla tou dobou buduje už zas něco jiného a dotažení koncovky rád nechá na mně. Což oceňuju, protože všecky ty polštářky, plédíky, kytky ve vázách, věnce na dveřích a podobně jsou moje doména a nerada bych, aby mi do toho někdo kecal. :cert:
Kdybych neuměla šít, samozřejme někomu zadám, jako zadávám všechny ostatní věci, které neumím.
Symbióza mi maximálně vyhovuje, podstatně víc, než když jsem ve svém domě musela jednu dobu řešit fakt všecko sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
@Centropen píše: Více

No a pak se to ještě, pro jistotu, vytáhne sem, do veřejné diskuze. :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003

Ano, pamatuji :nevim: :jazyk: Zase tam nebylo nic vyznamneho…jen dekolt v satech…ale byla jsem k tvemu zklamani oblecena… :D :jazyk: Mam kamarada a ten si taky cas od casu rekne o fotku :D Ale nahe dostavaji jen milenci, to je proste pravidlo…Andy, dokud jsem s nim nic nemela, dostaval taky pekne fotky, ale oblecene…az po sexu mohl dostat neco vic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 21:59

U mě máš smůlu, mě totiž vzrušují víc ženy v oblečení, třeba uplá tílka a když jsou vidět bradavky. To je lepší než nahatá fotka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77778
18.7.26 21:59
@Richard Wagner píše: Více

Což je tvé jediné štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 22:00

Taky mam rád podvazky, ženám to sluší víc než když jsou nahaté. Asi jsem fetišista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 22:00
@sirikit píše: Více

To jo teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
18.7.26 22:01

Nic, jdu nakrmit chudáka kočku, která už hodinu čeká, kdy se utrhnu od eMimina a budu se jí věnovat, než mě za to zas někdo zdrbe. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 22:04
@sirikit píše: Více

Jsem přemýšlel, že když bych si vzal Malinu domů, dám na zvonek jiné jméno (z legrace). Ale ona je taková, že ví, že byt vlastním, takže by si našla ulici, číslo domu a v katastru nemovitostí by si mě našla do 5minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová