Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Hele, AI Ti to vyplivne za pár sekund. Ale máš pravdu, k čemu by nám to bylo?
@jege píše: Více
Tak to udělej, nemam nikde na netu fotku. Máš ode mě právo to tady zveřejnit. Ale ty máš prd ![]()
@Centropen píše: Více
To ja vubec neřeším
To by mi mel jako pred schůzkou davat obcanku?
Ale uz jsem si tu na tohle tema vyslechla dost
@Arturie píše: Více
Právě, že na vejšce už neučim. A fotku na netu nemam, to se Sirikit plete. Najde to herce, ale ne mě. Pouze lidi podobné.
Takže já se nebojim. Zatím ožrala Jeger nic nezveřejnil, takže nic nemá ![]()
Ví jen, že jsem biolog, ale to není v policejní databázi. Ví, že jsem z Prahy a tady je biologů hodně.
A podle fotky mě nenajde na netu. Ani v policejní databázi, pokud nemá fotku s biometrickými údaji. A to nemá. Já ani nevěřim, že je polda. Spíš ožrala na dávkách.
Jak řikám: můžeš to tady zveřejnit. Máš na to 3dny. Tak se ukaž ![]()
@sirikit píše: Více
To je fakt…to už by nepsala maily, ale zvonila přímo u dveří
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, to bylo bezvadný. Maciuchová krásná a výborně to tam hrála, její muž Nárožnÿ. A jak formeláci v lednici vyďobali ty zmrzlinové poháry, jak to zjistila a vykřikla. Nárožný: Děje se něco, Kristo? Ona: ne, jen nemůžu za to, že máme syna idio.ta (když si myslela, že ty poháry vyďobal Oswald.
Profesor Hartmann tam děsně znuděný, potom, jak před tou bytovkou zatroubila jeho přítelkyně z auta, on se uklonil, rozloučil a šel za ní. ![]()
Nárožného zbožňuju, jak namluvil Mácha a Šebestovou, to je prostě bezkonkurenční nebo jak v Líbáš jako ďábel radil Holubové z pozice psychologa, že se má na lidi usmívat, rozdávat květy.
V týdnu jsem četla na Seznamu, že Pávka ve Vesničko má, středisková měl hrát Nárožný. Ten by se tam nehodil. Do té role seděl dokonale Labuda.
Já si teda nikdy nedal 1.rande s cizí hokou, že bych znal její příjmení. Nikdy. Se známou ano, ale to je něco jiného. Ale jinak nikdy. Ani jsem se neptal, proč? Zajímalo mě, co studuje, jaká je atd… ale ne příjmení
Když se mi na nějaký holce líbí její obličej a kozy, tak nepotřebuju znát její přijmení. K erekci to potřeba neni.
@Wagner Richard píše: Více
Tak se zase uklidníme.
Proč by měl na tvou výzvu, ještě s termínem, cokoli zveřejňovat? ![]()
Znáš to, informace se přece šíří taj dův SZ šeptandou a zpřesňují se indicie. ![]()
I kdyby sem prsknul tvoji identitu I s telefonním číslem do práce a mailem, pochopitelně všechno popřeš v plném rozsahu.
Takže proč by to asi tak dělal? ![]()
@Wagner Richard píše: Více
Mohu napsat na tvou vývojářskou stránku! Víš, kolik je 10+3?
![]()
@sirikit píše: Více
Když u toho bude má pravá fotka - prokazatelně spojená s tím, co jsem posílal Malině a Sonarce - tak budou vědět, že jsem to já a potvrdí to.
Sonarka má právo potvrdit mou identitu, říct, že fotka je fakt moje.