Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To si vypátral pěknou blbost. ![]()
Klidně to můžeš všude otisknout. Dávám ti své svolení. Protože já tohle nejsem ![]()
@Wagner Richard píše: Více
K té fotce se může vyjádřit Sonarka i Malina
Je tam trochu podoba, ale málo. A já mam kudrnaté tmavě hnědé vlasy. A mam je bez culíku.
![]()
@Venetia píše: Více
Jestli máš chytrou telku, tak i vysílání aplikace a tam si to najdeš
Vypadá hodně podobně jako one play
Normálně jsme se s K dostali do stavu, kdy mám dojem, že ani jeden z nás netuší, nač reaguje a tak jedeme random kecy, co by se zhruba mohlo hodit. Chtělo by to překladatele.
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ja myslela, ze jsi to ukoncila a nejste v kontaktu
.
@xiaxxx píše: Více
Co na to říct, je nesmírně roztomilý. A čím méně si rozumíme (míním ony komunikační zmatky), tím více mě to baví. Chaos je obohacující. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Takže on to nevzdal a vypadá to zase nadějně
.
@xiaxxx píše: Více
To je otázka, že mě baví nějaký ten žvejk na dálku, ještě neznamená, že ho chci vidět.
Ačkoli mi spontánně popsal veškeré své pracovní plány na měsíc dopředu, pravidelně oznamuje, kde zrovna je (abych si jako nemyslela, že se povaluje doma) a že našel volné okénko. ![]()
Měl jsi říct, že jsi to ty, aby měli falešnou stopu
![]()
@Centropen píše: Více
Po více než dvou měsících? To tedy nevím.
@Luxusnixicht píše: Více
Přesně tak.
Protože kdybych kupříkladu já chtěla úzkostlivě utajit svou identitu a nějaký nadšený investigativec by našel Manču Vopršálkovou, ke které shodou okolností vedou všechny indicie, určitě bych mu ani v horečce nevymlouvala, že to rozhodně nejsem já, ale rezignovaně bych s politováním připustila, že investigativec je fakt dobrej a ať si informaci hlavně nechá pro sebe, protože labilní přítel a blabla.🙏 Čímž by se samozřejmě bleskem rozšířilo po eM, že Sirikit je Manča Vopršálková, někdo by možná napsal překvapené Manče, která by vůbec netušila, o co go, a za kauzou by se zavřela voda, protože reálně je tady všem fuk, kdo je v civilu kdo.
Pejrákova reakce typu "já tady nejsem!
" vzbuzuje jen další pobavené otázky. ![]()
Si sám srdíčkuješ příspěvky jako
richard-wagner?🤔 🤦🏼♀️