Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najednou zase teda nevíš, kdo jsem? Najednou si zase nejsi jistej?
Ach jo. ![]()
@Wagner Richard píše: Více
Tak to sotva bude tvá fotka, cos posílal Malině a Sonarce, pokud jsi jí neposílal fotku z Internetu, ale to by pak znaly tvou pravou identitu. ![]()
@jege píše: Více
Byla to má fotka soukromá a Malina mě viděla osobně, blbe, takže ví jak vypadám na 100%. Má srovnání 1.rande a fotky. A ví, jak vypadám. Takže to tady může pak veřejně říct.
@Klopotkova píše: Více
Jo ten film je super…s detma jsme na to koukali porad a my jako dety, taky…a Osvald byl taky dobrej, prej - „Tý taky jednou rozbiju hubu“ a ta jeho mama „Hubu“? Hubu se prece nerika"…
Nebo jak u nich byli ti opravari…prej „Kde ty vozy jsou“? „No pan Smid - opravar lednic- Ruzova 15…“ Tam jsem ho poslal sam"…„Rovnez take instalateri, elektrikari, tapetari, sklenari a televizni opravari… vse mimo program“..„Kde“? ![]()
Jo, a Son to určitě potvrdí, že? Zas tak naivní tady nejsme! ![]()
A dostals už několik indicií, tak zbytečně neprovokuj, ať je nemusím stupňovat, až se dovtípí někdo další. ![]()
Ty víš prd a začínáš se vymlouvat, našel si velký kulový. Tak to přiznej, srábku ![]()
@jege píše: Více
Tak Malina mě viděla, může to potvrdit ona. Ale je vidět, že tedy nevíš, kdo jsem. Víš prd. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
My jsme to kdysi měli na videokazetách a pořád jsme na to koukali.
Woe máme něco společného..kdo by to řekl
…
@Wagner Richard
Ok. Tak někdo pošlete tvoji fotku mně a rozsoudím to já.
Protože toho cca 40 l. biologa Tomáše, podobného Hrzánovi, s dobrejma vlasama, je plný internet.
Stačí správně nakrmit AI.
@Venetia píše: Více
Taky v tomhle nejsem zbehla…ale tohle jsem teda ani nezkousela…spis kdyz uz, tak hledam podle jmena…to se da lip vyhledat.
Jinak strýcem Harryho jsem myslel jeho kmotřence, toho co ho zabila jeho šílená sestřenice. Říkal mu strýčku, ne „komtře“. Smrtonoše. Siriuse Blacka.
Hele, a když rozumíš tem houbám asis experimentoval i s jinýma nez lysohlavkama?