Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
A proč to nemůže rozsoudit Malina a Sonarka? Malina mě viděla, Sonarka zase mou fotku. Já věřim, že to udělaj nestranně, u tebe si nejsem jistej, byla jsi proti mně dost zaměřená. ![]()
@Wagner Richard píše: Více
Máš jí v SZ! Chceš poslat i ten zbytek, co jsem o tobě našel anebo toho necháme? ![]()
Hele, Sonarka to může zkusit, zadat mou fortku do Googlu nebo do AI. Malina taky. Malina to už jistě udělala. A nic. Evidentně jsou to soukromé údaje, co ti AI nedá díky GDPR. Google lens mě zase nenajde, nemam veřejnou fotku.
@Venetia píše: Více
Na ovladači…červené tlačítko…a tam muzes zkouknout filmy cos prošvihla a i treba starší z archivu…
@jege píše: Více
Nenašel jsi mě. Ne, že by mi nebyl malinko podobný, ale nejsem to já… Sonarka může potvrdit. Pošli jí tu fotku. Malině můžeš taky.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 23:38
No vidíš, a já jím v tomhle nevěřím, ony by ti odpustili i vraždu a chránily by tě dál. ![]()
@Venetia píše: Více
Presne, taky cucim, co si vsechno musim zjistit pred prvni schuzkou
Nejak nevim, k cemu by mi to bylo..snad se to pozdeji dozvim ne
A pokud ne, pak asi proto, ze dalsi rande nebude a tim padem me to nezajima uz vubec. A pokud je to z bezpecnostnich duvodu, tak snad se nekdo na prvni rande neschazi nekde na samote v lese
A v takovych pripadech obvykle staci mit jmeno a fotku dotycneho a nekoho informovat. Na co treba mail a adresu?
To kdyby po mne nekdo chtel, tak mu to fakt rikat nebudu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Naše první rande bude uprostřed lesa! ![]()
No tak odcházím neporažen. Ale máš ještě skoro celé 3dny. Tak hledej šmudlo. Já se vrátím.
Dobrou ![]()
Příspěvek upraven 18.07.26 v 23:41
To víš, že jo, je vás tu hromada, co vypadáte stejně, ale nejste to vy!
![]()