Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Můj kolega mi říkal, že jeho kamarádka tyhle filmy vybírá pro ČT na filmových festivalech, třeba v Berline, ze na to má školy. I ji jmenoval. Taky by me to bavilo. Vybrala i Most, ten dansko-švédsky krimi setial. Taky výborný.
@Centropen píše: Více
Aha
Tak to já nevěděla nikdy
Za Helmim jsem jela 200 kiláků do Německa na celou noc a to jsem ho viděla podruhé, dejme tomu potřetí, když budu počítat i tu první noc, kdy jsem si ho nepamatovala a neprohodila s ním ani slovo ![]()
Ale vlastně jsem se nikdy nebála…na žádné schůzce…jen teda trochu s Andym
A pak s jedním policajtem, kterej mě vzal.do auta a pak jel přes město jak dobytek a já ani nevěděla, kam mě veze.. ![]()
@Centropen píše: Více
Přesně tak.
U všech chlapů, se kterými jsem kdy co měla, jsem věděla jméno, příjmení, buď přesnou adresu, nebo alespoň rámcově bydliště, identitu ve smyslu co a kde ten člověk dělá, telefonní číslo, mail.
Jasně, vyžadovalo to od nich značnou důvěru, že nejsem úplná kráva a informace nezneužiju, ale s no name přízrakama já holt nerandíčkuju, to si můžou motejli mávat křidýlkama, jak chtějí.
.
@Richard Wagner
To je docela trefný, ty jsi převtělení Jiřího Hrzána
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Už to můžeš smazat, ať ho nenajde ještě někdo jiný. ![]()
Příspěvek upraven 18.07.26 v 23:03
V A zase ta Lucie, ten profesor Hartmann, který má rád vychlazený meloun. Byl tam úplně boží, jak přišel na oslavu narozenin Osvalda a ten hrál na klavír.
@Klopotkova píše: Více
Jo, ja ho mela jako herce rada…on byl i docela fesak a mel charisma…a v ty Lucii byl super…prej „Mam jenom pul hodiny, holic me premluvil“…„Spis vas mel ostrihat, neobtezujte laskave“… ![]()
@jege píše: Více
A v cem? Ze ma Pirko podobne vlasy? Mam rict, komu jsi podobny ty?
![]()
Jegouše nepodceňovat, díky tomuhle Pírka fakt najde.
Je v tomhle jak zakouslej pittbull, i tu stock vypátral, čemuž bych nevěřila ani smykem.
@sirikit píše: Více
Je to policajt
Ale psal, ze mel nejake indicie od Mali v SZ…tak hralo roli spis to…
@Richard Wagner píše: Více
A tomu věříš?
…za chvilku ti bude vypisovat…je jak bumerang ![]()