Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18239
18.7.26 21:32
@Richard Wagner píše: Více

Proto jsem do uzavrenky uz pak radeji nesla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109664
18.7.26 21:33
@sirikit píše: Více

Ale tak co se týká prace, jsou určitě nepostradatelni
To jim nikdo nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
18.7.26 21:34
@Centropen píše: Více

Ja urcite :mrgreen: jedeme vláčkem do Krakova, muzeum plakátu, muzeum narodowy v úterý zdarma. Projít město. Polský se hovorově lesba řekne pizdo. jebka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
18.7.26 21:38
@Centropen píše: Více

Njn, ale muži jsou zbyteční, a když je to přestane takhle bavit, tak jsou zase hnusáci, co Vás nechali na holičkách. :zed: :pocitac:

Já nevím, že některé z Vás nedokážou pochopit, že to neděláme kvůli Vaším skvělým manipulacím, protože jsme absolutně blbí, že to neprohlédneme, ale že to děláme kvůli tomu, že Vás máme rádi a že víme, že v tomhle od nás závisíte. Ovšem čeho je moc, toho je příliš, a když si začínáte namýšlet, jak jste to perfektně skouleli a jak byste se obešli i bez chlapů, tak je Vám namístě připomenout, že zas tak jednoduché to není a kdo chce víc, nemá nic! :jazyk:

Sirikit to chápe a umí v tom chodit naprosto dokonale, radikální feministky dosáhnou naprostý opak toho, o co se snaží. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118593
18.7.26 21:41
@jege píše: Více

Tohle je veřejná diskuze, Son si tu může psát stejně jako ostatní. Vždyť to nemusíš číst.
Já na tebe útočím? 8o kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
18.7.26 21:45
@Luxusnixicht píše: Více

To si myslíš Ty. Víš, jak lehce se dá zjistit pravá identita člověka z toho, co tady píše? ;)

Ale o to nejde, jde o to, že když to někdo píše Tobě, tak asi nestojí o to, abys to přeposlala někomu jinému, pokud Tě o to ovšem sám nepoprosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109664
18.7.26 21:45

Za vsechno se platí a kdo platit nechce, radeji se zaridi jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
18.7.26 21:46
@sirikit píše: Více

A vezmeme i Myšáka? ;) :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 21:47

Tak si mě zjisti. Víš, že jsem biolog z Prahy (kolik nás tu tak může žít? ) - tak dělej, zjisti mou identitu do 3dnů. Dávám ti 3dny. Jeď kámo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
18.7.26 21:49
@Arturie píše: Více

Já Tě miluju! :palec: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18239
18.7.26 21:51

Vsak to ani nedelam…jen v opravdu krajnich pripadech, jako byl tenhle :jazyk: Dokonce jsem v uzavrence sdilela i svou „erotickou“ fotku, kterou jsem posilal Pirkovi 8) :jazyk: :nevim: Ted si rvi vlasy :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
18.7.26 21:52

Nejlepší bylo, ze to byly pravděpodobně soukromé zprávy a točilo se to pak v uzavřence. K čemu to soukromí pak je? Nebo slavná uzavřenka? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 21:52
@Luxusnixicht píše: Více

Navíc já nejsem v seznamu Sonarky. Teď je přede mnou min. bobr a ještě pár dalších. Třeba šéf z benzínky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
18.7.26 21:53

Moc se nekasej, frajere, jelikož nevíš, co Malina psala mně! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18239
18.7.26 21:53

Ja treba ani do dneska nenasla Helmutovu pani… :D A to jsem jeden cas fakt hledala…takze ono to zase tak snadny neni. Jo, je mozny, ze jsem ji nasla a nevim o tom, pac tu jistotu proste nemas, kdyz nevis urcite veci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová