Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2611
18.7.26 20:28
@Luxusnixicht píše: Více
😈 😈 😈
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 20:28
@sirikit píše: Více

Ne teď už ne, neboj… A myslim, že se Malina ani neozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108202
18.7.26 20:29
@Arturie píše: Více

Tam jezdi pravidelně ten pan, co jsem s nim mela rande… Ale odradilo mne ze tam je celoročně studené moře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39083
18.7.26 20:30
@Richard Wagner píše: Více

Nechceš jí sem přitáhnout, ale stejně tu furt kydáš ten svůj hnůj. :zed: :poblion:

A ano, se svým stylem zneužívání nezkušených a/nebo labilních žen jsi za její sebevraždu zodpovědný, minimálně morálně ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.7.26 20:33
@libuse13 píše: Více

A ty jsi zalezlá celou dobu v uzavřence, Andromedo já? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39083
@Centropen píše: Více

Marie Curie-Skłodowská? Ta ale s objevem periodické tabulky nic společného neměla, společně s manželem objevila polonium a rádium. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76748

Pokud by se chtěla opravdu zabít, zmizne ti z bytu a půjde hupsnout v metru do kolejiště nebo z nějakého mostu s dobrou vyhlídkou.
Na nějakou záchranu bys neměl šanci.
Když ti sežere prášky v bytě, ve kterém s ní jsi, je to za mě jasná demonstračka a omlouvám se, demonstrační sebevražda je vydírání jak vyšité.
Ale ty tyhle typy nutně potřebuješ, protože jinak se holt nudíš, takže radit ti cokoli nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
18.7.26 20:34

Mno, jen málo věcí je tak jistých jako to, že se ti Malina zase ozve. Stejně tak jako to, že přileze i sem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24429
18.7.26 20:35
@Venetia píše: Více

21. Ale dá se to.
Syn tam vlez i v breznu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39083
18.7.26 20:36

Zase tu tapetuješ svými Google Ctrl-C/Ctrl-V? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76748
18.7.26 20:37
@Venetia píše: Více

A příšerný vlny! :pocitac: :pocitac: Spešl na Tenerife k tomu proudy jak prase. :zed: :zed:
Na Kanárech se do moře regulérně bojím. :oops:
Tady je to z tohohle hlediska zlatý! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39083
18.7.26 20:37

Díky tobě se otrávila a tys ji ještě k tomu poskytl prostředky. :poblion:

Příspěvek upraven 18.07.26 v 21:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117836
18.7.26 20:38
@Arturie píše: Více

To je na plavání ideální teplota. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17098
18.7.26 20:41

Ale tak ja myslim, ze temer kazdy, by odpovedel…ja taky odpovidam vesmes kazdemu, i kdyz o nej nemam hlubsi zajem…krome meho ex milence, ktery mi uz x let pise, pravidelne 2× do mesice, s dotazem, kdy se teda uvidime… :lol: Tomu odpovim jen obcas, kdyz se hodne nudim…a je to proste normalni, nejak reagovat…s tim, ze se to pak zvrtlo, to taky asi umim pochopit…jsou to vzpominky a tim, ze mezi vami k nicemu nedoslo, to muze byt paradoxne silnejsi…ta touha a nadrzenost a clovek se necha ve slabe chvilce snadno strhnout…ale co nechapu, tak ten telefon no :? Ten bych z ruky nedala, pokud bych to nemela smazane…nebo nejak zajistene…ta konverazce se da ruzne presunout do archivu, nebo nekam skryt…ale priste budes opatrnejsi…a holt stalo se, vim, ze jsi si to vycital a mel jsi na sebe vztek dle toho, co jsi mi pak psal…a holt, jak se tu uz psalo, vetsina zen, by tim telefonem praskla o zem a pak nasledne praskla dvermi…takze ta nasledna reakce neni tva odpovednost…jak psala Arturie, ja treba sebevrazdy taky moc nechapu a uznavam jen v pripade vazne nemoci, nebo treba opravdu velkych otresu, jako je ztrata ditete, nebo kdyz ma nekdo deprese, za to taky nemuze, ale tam se to zase da dobre lecit…ted si v tezke pozici, snad se to casem trochu uklidni…a az na tom bude M lepe, asi bych pomalu zacala s pozvolnym odstupem a pripravovani ji na to, ze budete spis kamaradi…nejlepsi by bylo, kdyby se zamilovala do jineho…ale jste spolu kratce, to nepujde tak rychle…tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17098
18.7.26 20:42
@libuse13 píše: Více
:D :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...