Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Asi tak. Už jen to, jak má prošmejděnej byt a on se tomu ještě diví. ![]()
Jako půjčit chlapovi mobil a on mi přijít s tím, že mi ho celej prolustroval, důvěra by vzala hodně za své.
Stejně tak, kdyby takhle prolízal byt v mé nepřítomnosti.
@xiaxxx píše: Více
Jo, to víš, že jí mam rád, ale už tam rozchod byl. V době Maliny. Důvodem bylo, že u mě chtěla bydlet a já nechtěl společný bydlení 24/7. Chtěl jsem aby u mě spala tak 3-4dny v týdnu, ale ne furt, aby si přitáhla kufry a bylo to jako klasický vztah. Už jsem to zažil mnohokrát. A nikdy to nedopadne dobře. TAk mě poslala do háje. Ale v kontaktu jsme byli. A občas spolu něco měli, hlavně když byla hádka s Malinou a nemluvili jsme spolu. Já zase nejsem světec, abyc vydržel čekat na ženskou celý měsíce bez sexu.
A dali jsme se dohromady a ona se přizpůsobila tomu, že u mě bydlet nebude a bude se pohybovat mezi rodičema a mnou. A vše bylo zatím v pohodě, až na to, že se ozvala Malina a začaly ty zprávy.
Je to můj typ, modrooká blondýna. Dokonce neodbarvená. Pro mě přesně můj typ. Akorát Malina rozhodně umí lépe „sextovat“ nebo jak tomu říkaj mladý dneska. To rozhodně ano.
Myslim, že jsem to vystihl ve zprávě co jsem poslal Sonarce. A ta se dostala k Malině. Prostě to co jsem tam napsal bylo ve vzteku, ale byla to pravda.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 21:14
@Centropen píše: Více
Chlapi jsou naprosto užiteční, tady bych se rozhodně zastala!
![]()
Ale vážně, nemám tyhle přefeminizovaný řeči ráda.
Potřebuju něco s autem, naproti mám hamiňami automechanika, který záležitost promptně vyřeší.
Potřebujem něco vybetonovat nebo přestavět, pozve se parta Ukrajinců a kluci i ve třicítkách fakt makají.
Rozbije se domácí spotřebič, volám servis a ještě se nestalo, aby přijela paní.
Omlouvám se všem feministkám, ale chlapy mám upřímně ráda a vnímám je jako element, který mi vcelku kdykoli pomůže, vyřeší moje problémy a zkrátka dělá můj život lepší.
Měla jsem a pořád mám skvělýho tátu, který svoji holčičku nedal, tak odtud zřejmě pramení můj pohled na věc.
Což neznamená, že já nehnu - před odjezdem jsem vlastnoručně (dobře, na šicím stroji) ušila nyny stínící závěsky na všech 18 oken zimní zahrady, které jsem si osobně vymyslela včetně instalace a zakoupila na ně materiál
Můj projekt, stálo mě to celé asi 5000.
Ale ta zimní zahrada je chlapa projekt a stála asi 400 k.
A takhle je to se vším.
Muž koupí auto a já do něj koberečky. ![]()
Vydařený exemplář chlapa je sakra užitečný, a s nevydařeným soudná ženská neztrácí čas.
@Richard Wagner píše: Více
Protože to málokoho zajímá, a koho ano, tak si snad dokáže otevřít internetový odkaz!
Jinak ohledně Kinseye, Masterse a Freuda jsem měl ponětí ještě na ZŠ, když jsem hltal vše, co se týkalo sexu, takže kdybych si něco od nich nebo někoho jiného chtěl přečíst, tak si to dokážu najít sám i bez tvého tapetování! ![]()
@Venetia píše: Více
Tak to zni fajn…
Treba z toho neco bude..
Je tam chemie?
@jege píše: Více
Já ale dávám odkazy, aby ty chytřejší viděli, že to není podvod a dezinfo, ty blbe…
Tys sám dával odkaz hned pode mnou, tak nekecej blbosti.
Ja ji sdilela v uzavrence, kdyz me Mali napadla…sdilela jsem tam vsechny nase zpravy…aby videla, ze jsou nevinne a ze ji nepomlouvam…ani nepisu, ze flirtovala s Lorrem
To ti psal nekdo jiny…nebo jsi si to tady precetl.
@Centropen píše: Více
Ale s tím já naprosto souhlasím, třeba i tady na Vás stačím sám a žádného dalšího kohouta, tím spíše nějaký zmetek, k tomu nepotřebuji!
![]()
@Venetia píše: Více
Aha
A je ti alespon sympaticky? Zase 3 rande nejsou malo ![]()
A jak se to stane, že zpráva son se dostane k maline?
@Luxusnixicht píše: Více
Ano, já vim, za mě v pohodě, to přeposílání zpráv jsme dělali všichni. Byla to chyba, ale několikrát to bylo v obavě, že si něco udělá, ona tím taky chvíli vyhrožovala (myslim Malinu). A tak mi třeba Stock poslala její zprávy. A já zase jí. A tobě taky. A takhle furt dokola.
Teď už vim, že se má Malina až moc ráda, že má děti, že by si nikdy neublížila a já bych byl vždy až za dětmi a manželem, sbíral bych drobky ze stolu. Fakt ne, díky
@marin píše: Více
Naopak, má zpráva Son se dostala Malině. Tentokrát.
@Arturie píše: Více
Začala jsen na to koukat..zatím tedy druhý díl…a dobrý ![]()