Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30230
18.7.26 19:56
@sirikit píše: Více

Všechno jim dlouho trva. A něco začnou a třeba nedokonči a pak si to treba rozmysli nebo na to nemaji. A myslim, ze je to prave kvuli tem danim, když to nemají jako dokončené neplatí. A je to všechno takové zfusovane. ;) ovšem jsou to pohodari, žádný stres. A na jednom řeckém ostrově se lidé dožívají nejvyššího věku vůbec. Myslím Ikaria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 19:59

@sirikit

Samozřejmě, že sem nemusel Malině odepsat, teď toho lituju, myslim, že v tom hrála roli nadrženost. Ale už jsme si slíbili, že sem nebudem psát, nechci vám jí sem přitáhnout. A rád se obětuju a nebudu psát. Už jsem tu nebyl fakt dlouho a nechybělo mi to. V noci jsem se sem vrátil proto, že nějaká piz-da napsala, že jsem nezavolal sanitku, že jsem se bál o sebe, že to bude na mě hozené…

No já nemam povinnost mít své prášky (legálně sehnané) v sejfu. Měl jsem je odděleně od obyčejných léků, u sebe v pokoji kde spim, schovaný docela dobře. Míša si jich musela všimnout, aniž mi tam uklízí, asi jsem jí podcenil. Resp. jsem nevěděl, že mi prošla pokoj - když jsem jí tam nechával někdy samotnou a věděla, kde tyhle prášky leží.

Pistol ano, tu musíš mít v sejfu snad i když žiješ sama. Ale prášky? Ty si - pokud žiješ sama, můžeš mít kde chceš, třeba je mít zašitý v plyšákovi. Je to na tobě. Můžou se ti válet na podlaze, když chceš. Je to tvůj byt = tvůj hrad (děti tam nežijou). Nemůžeš mít volně přístupnou pistoli, ale hypnogen vážně nemusíš mít v sejfu.

Co se týče toho, že bych z toho měl problém: no já nemůžu za to, že si vzala ty prášky (příčina morální tam je, ale ne to, že to udělala, ta její reakce byla na jejím rozhodnutí). A myslim, že by z krve zjistlili, že tolik prášků bych do ní nikdy nemohl nacpat - že si je vzala sama, žádné násilí, nic. Toho jsem se fakt nebál. Nechtěl jsem jí vidět přikurtovanou v blázinci.

A že jí nechci poslat k psychologovi? Já spíš na ty psycho-kecy nevěřim, znám je, protože se o psychologii zajímám: psychologie prochází neuvěřitlenou replikační krizí, je to v podstatě pseudověda. : https://wikisofia.cz/…_psychologii

Ale nebránim jí jít k psychologovi. KBT bych preferoval. Asi nejméně „ezo“.

Když to bude chtít říct rodině, ať to řekne, ona sama to nechtěla nikomu říct ze známých. Já navíc její rodiče neznám. Já se nerad seznamuju s rodičema od holek - odjakživa. A taky je neseznamuju se svou rodinou, když to jde, tak se tomu vyhnout.

A i kdybych byl narcis, jakože nejsem, na to se mam až moc rád (vtip), tak nedokážu vážně využívat telepatii, abych donutil Malinu mi po půl roce napsat. Ano, neměl jsem odepsat. To byla má chyba. Taky jsem psal, že jsem to podělal.

Příspěvek upraven 18.07.26 v 20:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
18.7.26 20:00
@jege píše: Více

Ne ten ne, jakási bába v tom taky měla prsty. :mrgreen: :nevim:
Cosi s radioaktivitou a jaderným štěpením. :P 8)

Příspěvek upraven 18.07.26 v 20:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 20:05
@xiaxxx píše: Více
:nevim: :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39527
18.7.26 20:05
@Centropen píše: Více

Myslíš Lermontovovou? O té jsem nikdy dříve neslyšel… 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6553
18.7.26 20:07

@Richard Wagner ako mozes povedat, ze by si preferoval KBT terapiu?
Je to jej terapia. Ona je slobodna ludska bytost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 20:08
@Mkmkz píše: Více

Protože je nejméně EZO. Má nejlepší výsledky (statistika). To je vše.

Freud a Jung jsou oproti tomu ezoterici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24463
18.7.26 20:08

@Richard Wagner
A myslíš, že to nebyla jen demonstračka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6553
18.7.26 20:09
@Richard Wagner píše: Více

Ale o druhu jej terapie nerozhodujes ty. Ani o tom, ci ma byt prikurtovana na psychiatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 20:10

Může si vybrat sama, já jí jen můžu dodat podklady…

"Termín replikační krize začal nabývat na významu zejména v posledních desítkách let, kdy se opakovaně nedařilo reprodukovat výsledky mnoha různých studií a výzkumů v řadě vědeckých disciplín.[1] Přitom možnost prověřit dosavadní nálezy a dosáhnout stejných či obdobných výsledků je jednou z charakteristik, která činí vědu vědou a která ji vymezuje od metod nevědeckých.[2] Prověřitelnost vědeckých poznatků dalšími badateli je brána jako definující vědu již po téměř sto let. V roce 1959 Popper označil replikaci za kruciální součást možnosti falzifikace hypotéz svým výrokem, že pokud může být některý efekt pouze nalezen, ale nikoli následně zopakován, neměl by být považován za vědecký objev.[3] Podobný názor zastával i Dunlap, a to dokonce ještě 30 let před Popperem, který řekl, že žádný efekt není průkazným, dokud nejsou podmínky jeho dosažení, jakož i průběh samotného experimentu natolik přesně popsány, aby jej mohl kdokoli jiný následně zopakovat a dosáhnout stejného výsledku.[4]

Počátek reprodukční krize v psychologii?

V psychologii se za počátek reprodukční krize stanovuje experiment respektovaného psychologa Daryla Bema[5] z roku 2011, který prokázal existenci extrasenzorického, tedy mimosmyslového, vnímání. Tato studie byla publikována ve velmi významném a vlivném deníku Journal of Personality and Social Psychology, čímž okamžitě vyvolala vysoké pozdvižení v nejen vědecké sféře. Studie byla, vzhledem ke své kontroverznosti, následně zopakována třemi nezávislými výzkumnými týmy, aniž by byl původní dosažený efekt znovu prokázán. Replikační studie byly nicméně následně všemi vědeckými časopisy odmítány; publikovat ji odmítl i deník Journal of Personality and Social Psychology, který zveřejnil původní studii. Tato kontroverznost byla následně označena za ukázkový příklad toho, jak publikační zkreslení ovlivňuje celou vědu.[6] "

https://wikisofia.cz/…_psychologii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6553
@Arturie píše: Více

Ale on to nema posudzovat, co to bolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
@Mkmkz píše: Více

O tom jsem jaksi rozhodl já. A díky mně přikurtovaná nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
18.7.26 20:11
@jege píše: Více

Pleteš se…v roce 1917 elektrické vymyslela taky žena :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30230

Každá terapie je doporučená na jinou příčinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6553

Ved prave. Potrebuje pomoc a potrebovala ju ked tie lieky zjedla. Mal si volat zachranku. Ovladas ju, manipulujes nou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová