Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: VíceČoveče, to jsem jednou potkala na Kanárech Čecha, co v hotelu odnášel použité nádobí a strašně si to pochvaloval. Rozvedeny, velmi neatraktivní kolem 60. V Čechách by byl bezdomáč a na Kanárech každý večer shukal jinou Španelku. Fakt mi to nadšeně vyprávěl.
@xiaxxx píše: Více
Anebo aspoň z Prahé, aby za ním mohla třeba 1-2× měsíčně zajet na oshukanou, že?
![]()
@sirikit píše: Více
Hele, a byli jste se aspoň podívat na Anthony Quinn? Máte to za rohem, asi 500 m vzdušnou čarou a necelé 3 km po silnici kolem. Přinejhorším vzít taxíka a dojet se tam vykoupat. Je to napravo od Vás za tím kopcem, co je za nudistickou pláží. ![]()
@MyMelody píše: Více
Nejlepší je to s místňákem, což si já jako rozvedena můžu dovolit. Nemyslím s nějakým plavčíkem, co loví turistky, ale s normálním chlapem z vesnice. Mě takhle taky vzal do jeskyně, bylo by to potřeba auto 4×4, ukázal mi, kde se natáčel film s Angelinou, vzal mě na místní maják, proběhl sex on the beach. Ale Řekové moc pohlední zrovna nejsou ![]()
@Adull píše: Více
Zmrzlík na mě kašle! Nejdříve si mě nemůžete rozdělit a válčíte tu mezi sebou, byť já bych se klidně obětovala měl milenky dvě, a nakonec nemám do čeho píchnout!
![]()
@Arturie píše: Více
To jsou Španělky tak neatraktivní anebo tak nadržené?
![]()
@xiaxxx píše: Více
A Ty už mě nemiluješ? A já uvažoval, že se vrátím do uzavřenky, když z ní vadné kusy vyfičely.
![]()
@jege píše: Více
Tak válčeni by sis přál co?…ale to bylo o to kdo tě vyfasuje…Zmrzlik prohrála…tak jsi její
![]()
@Centropen píše: Více
A měl husté vlasy, takže @xiaxxx má z toho noční můry.
![]()