Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše: Více
Tak to sis ovšem mohla ušetřit celý tohle extempóre. Psát sem v 5h ráno, obviňovat Sonarku, pak zase mě… Psát o tom, že to tady Míša najde, i když nemá jak, všecky ty blbosti. Lhát o tom, že jsi mi neodepsala sexuálně, že lžu. Lhát o tom, že jsi nepřeposílala mé věci stálevěřim atd. Nemuselo k tomu dojít. Ani opět fňukat, jak jsem zlej. To ty jsi tady řádila k ránu, já už bych to tady dál neřešil. A napsal jsem ti proč sem ještě jdu, email. Včera večer. A ty jsi sem musela jít a psát o tom, ať to tady admini smažou atd. Já pak na žádost Melody smazal něco sám, ale ani se mě o to nepožádala. Rovnou adminy. Si ujetá. Nemáš se sama ozývat někomu, kdo je teda tak hrozně zlej a tak hrozně lže. (v ničem jsem tu nelhal, ostatně ani tobě)
Příspěvek upraven 18.07.26 v 02:01
@Adull píše: Více
Tak ale ona toho lituje a lituje i tu holčinu. To Ti není dost? A bude jí bránit i před samotným Pírkem, protože ona se přece nikoho nebojí a nedovolí ubližovat slabším, na to je silná až až.
![]()
Tak se teda měj Malino. Já se tak poeticky nerozloučim: pouhé „sbohem“ bude stačit.
A jestli mě někdo bude informovat, že tady o mně píšeš, tak se vrátim, abych ti nakopal zadek. Znáš mě.
Tak si to tady užívej, já jdu o dům dál. Musim se starat o jiné věci než o emimino.
Ideálně trvalý, a pak se všechny problémy tady vyřeší, protože jejích primární příčinou jsi TY!!! ![]()
Myslíš té, na kterou se díváš v zrcadle? ![]()
@Centropen píše: Více
Arturii by ted stacilo, kdyby posilal na ucet eura, ani by jezdit nemusel. A v tech 40 mi to taky vlastne stacilo, protoze tech Helmutu, Stephanu, Mariu, Albertu a Arkadiuszu bylo vic.
@MyMelody píše: Více
Bože, Ty jsi tak naivní anebo tak sluníčková, případně jedno i druhé? Pamela z Účastníků?
![]()
Jo? Já také, ale ještě tu mám 20 stráněk vašich sra. ček o tom, kdo z vás je větší XYZ!!!
![]()