Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Jinak souhlasim, ze ze scen si delal prd…
Obcas me asi mel trochu plne zuby
Ale vetsinou ho to naopak vic nakoplo a tak nejak rozjelo, nabudilo…nevim, cim to bylo…
Kolikrat mi pak psal, ze jsem jeho horkokrevny milacek…a nezdalo se, ze by to nejak vic prozival…druhy den o nicem nevedel…ja mam u nej naopak dojem, ze on potrebuje silnejsi stimuly, aby citil emoce…a myslim, ze jeho ex bude to stejne…jeho tyhle typy pritahuji…a taky si nemyslim, ze tohle by byl ten zasadni problem…ostatne byl se mnou 7 let…za tu dobu, uz by se jiste vymezil radikalneji, kdyby mu to vadilo. Ja si pamatuji, jak jsem udelala jednomu memu ex, jen jednu jedinou scenu a on se se mnou hned rozesel
Takze ano, nekteri chlapi jsou na to haklivi a fakt by mi to neprochazelo, ale jak rikam, to by se projevilo hned, ze takhle ne.
@jege píše: Více
A co nam reknes hezkeho o sobe?
Mimoto, ja myslela, ze budes rad, ze se tema odvratilo od Helmutu
Tobe se clovek nezavdeci ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Son, je fakt dolezite pomenovat veci spravnym vyrazom, ty vztah mas, vztah je iste prepojenie medzi dvomi ludmi. Vztah moze byt partnersky, alebo sexualny, moze byt pracovny, atd, ale vztah to je.
Samozrejme, ze vy vztah mate, len ho nemate oficialny, ty popieras, ze mate vztah, je to z tvojej strany obranny mechanismus, pretoze si tak mozes dodatocne alibizovat, preco na teba Helmuti viacej-menej kaslu.
Za druhé, Helmut, Andy nie su tvoji mileneci, boli by, keby si bola vydata a mala doma manzela.
Ty si pre neho milenka, aj ked on nikdy nepriznal pravdu, ze je ženatý/zadany. On ma svoj život a tvoje miesto je byt milenkou a přesně to od teba on chce a to ti on dava. On v tom bordel nema.
Ty si single, milovala si ho a Helmut je tym padom pre teba priatel/partner, nielen milenec, aj ked ho tak nazyvas, ty od neho ocakavas veci, ake chceme od partnera/priatela, on bol v tvojej hlavě 24/7, chcela si exkluzivní vztah, ziarlila si, chcela si, aby ta nepodvadzal a dával ti pozornost a cas pisanim a chodil tak casto, ako je to len mozne, teda chcela si to, co chceme od vztahu s priatelom.
A v tom je cely tvoj problem, ktory tu 3 roky riesis, ze milenka a priatel su dve pozicie, ktore do seba nezapadaju, on ta ma za milenku, tvoje miesto je byt v posteli v hoteli 2 krat do roka, v jeho zivote miesto pre teba nie je. On je pre teba priatel, aj ked ho nazyvas milencom, je priatel, ktoreho si milovala. Mala si dve moznosti, prijat podmienky milenky, alebo sa na milenkovanie vykaslat. Tretia moznost je to nestastne placanie sa v tom, ktore tu roky riesis.
Příspěvek upraven 18.07.26 v 00:09
@zmrzlik píše: Více
A kde se flákáš? Bylo mi bez Tebe smutno!
![]()
Tak podminky prijmu, kdyz bude psat denne, jako predtim… pak asi nemam problem…a mezitim budu samozrejme vyhlizet toho prince
Helmut byl pro me predevsim to psani..bez toho to nema smysl…a kde me ma, nebo nema v zivote on, asi neni podstatne, zit spolu nemuzeme/nechceme/nebudeme…hlavne kdyz se zase nejak vzchopi…
Blazena a Miluna…a Pirko je Venca Konopnik ![]()
Poslu ho k tobe
Urcite by jsi se ho ujala, jako opusteneho stenatka
A on ma rad razne a horkokrevne zeny
Neboj, staci mu jen sklep, je skromny
![]()