Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7234
17.7.26 21:00
@Adull píše: Více

Ano, to mas pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.7.26 21:01
@Centropen píše: Více

To je moje varianta No.1.
Jestli jim to čistě na dopisování a pár setkáních za rok vydrželo takhle dlouho, je ze všeho nejvíc zázrak.
6-7 let je fakt dlouhá doba, a je běžné, že se po takové době omrzí i vztahy, kdy mají ti dva mnohem bohatší náplň společně stráveného času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.7.26 21:01
@Rosebery píše: Více

A ja to vidím spíš tak, že ho sraly ty scény. Chlap chce primárně klid a pohodu. Nikdo neni zvědavý na neustálé projevy nedůvěry obzvlášť od milenky, která neni oficiálkou. Podle mě ho to otrávilo natolik, že z toho prostě chce pryč. Vidět ji chtel sex taky chtěl…a to jsou přesně ty příjemné chvilky, které chce on. Ženě a Sonarce obzvlášť tohle obvykle nestačí. To je tak pro Arturii a možná Ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17080
17.7.26 21:04

Ja vim, ze mohl…kdyz muze i ted…a vim, ze to vypada blede…jen tomu nerozumim, tomu duvodu, ze to u nej tak vyprchalo…vim, ze se to v zivote stava..ale 7 let je prece uz pomerne stabilni milenecky vztah…ne zadny ulet typu Andy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.7.26 21:05
@Luxusnixicht píše: Více

Ok, napíšu to tak jak to vidím. Vysíralas a ho to prostě přestalo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9705
17.7.26 21:11

Jenže, když to zcukneš časově do toho, kolik času jste spolu strávili opravdu na živo…kolik času mu zabrala písmenka…tak to zas tolik neni…a o tom to je..je to 7 let…ale kolik čistého času?…Ty to bereš tak, žes ho měla celou dobu v hlavě…ale většina chlapů takhle prostě nefunguje…obzvlášť, když už je to stereotyp…ráno vstanu, udělám kafe, pošlu srdíčko… :think:
Je to tvrdý, ale za mě lepší než mazání medu…to ti nepomůže rozběhnout se a kopnout ho pořádně do ty německý pérdele😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17080
17.7.26 21:16

To si zase ja nemyslim, ze ho to az tak stvalo…on byl ten typ, co si rekl, at se vykecam, hlavne, kdyz ho pak zase budu milovat a fungovat, jak si preje…tohle mi nikdy neprislo, ze je pro nej nejakej velkej problem…hlavne nezil se mnou, nemusel to poslouchat, stacilo jen vypnout telefon…a mel klid. Tam byl spis ten problem, ze to v te dobe mel z obou stran…a nemel na to kapacity, vysvetlovat milence, vysvetlovat manzelce…plus teda asi opravdu mu teklo do bot…a nejak se sprajcnul. Ono to chvili vypadalo, ze pujdou od sebe a to mi psal naopak hezky v te dobe, jak na me mysli a tak…jenze pak nastal obrat, protoze to zrejme cele prehodnotil…a najednou nastala ta pauza…a mozna by to nastalo i bez tech scen…to si myslim ja. Ale ta scena mu samozrejme nahrala do karet, ze to urychlil. A v dalsi vec je ta, ze v te pauze se mohlo stat spoustu dalsich veci…on si mohl uvedomit, ze mu vyhovuje vic ten klid a rodinna pohoda a nechce uz nic resit. A mozna mu proste i ubyva hormon no :nevim: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.7.26 21:19

@Fukitol kaj si? Za ten Rocket lab ti tedy neděkuji. :cert: :zed:
Vyleze to, má smysl to držet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
17.7.26 21:21

@Luxusnixicht no, uvidíš jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
17.7.26 21:24

Souhlas.
Já měla s několika rozchodovými pauzami jednoho a toho samého milence 18 let, a brala jsem to přesně tak, jak píšeš. Osmnáctiletý vztah.
Pak jsem začala chodit se současným mužem a byla jsem v jednom úžasu, co to bylo za fičák. Během pár měsíců jsme toho spolu reálně zažili mnohem víc, než s milencem za celých těch 18 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17080
17.7.26 21:25

Nj, tak to by se asi uz neozyval vubec :think: A i sam ted psal v tech zpravach, ze kdykoliv bude pobliz, tak me bez debat rad uvidi, ze je to vzdy se mnou hezke a je se mnou moc rad…ale uvidime, co z nej jeste vypadne…on mi i vypravel chvili predtim, nez nastala ta pauza, ze ma kolegu, kterej se nedavno rozvedl a ze se z toho docista pomatl…ze ma hrozne financni problemy a chtel se i zabit…mozna to proste byl pro Helmuta odstrasujici pripad a radeji si to v te hlave prehodil a prestal tolik myslet penisem…i kdyz ne samozrejme 100 procentne :mrgreen: :jazyk: Takze za me ty sceny v tom hraly jen malou roli…a nebyt te krize s Ex, zvladal by je dal, o tom jsem presvedcena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30149
17.7.26 21:31
Člověče, ty jsi popíjea to víno za andyho. :mrgreen: Teď se chováš jak malí. Tím chceš docílit čeho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9705
17.7.26 21:35

Kdykoliv bude poblíž, tak tě rád uvidí🤦🏼‍♀️…fakt to nevidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17080
17.7.26 21:38

Ja myslim, ze uz se to moc nevyvrbi…nemam z toho dobry pocit…ale ono je pravda, ze on mi ukazal uz kde je moje misto pred necelym rokem, kdy jsem mu psala, ze chci vic setkani, nebo zacnu hledat jinde a on na to napsal, ze pro me nemuze vic udelat…proto me pak udivil ten vikend…a je i pravda, ze my tech krizi taky meli vic, kdy on byl divnej a vzdycky se zase nahodil…jenze ted uz je ta trhlina asi az moc velka…mozna jsem nemela souhlasit s tou pauzou…takhle jsme se proste odcizili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
17.7.26 21:39

Na me to pusobilo, ze si s tech scen delal akurat tak prd, jak jsi o nem vzdy psala, nechal te vykecat, uklidnil te a zas bylo vse po starem.
Ja nevim co ještě po tom, jak te teď hodil pres palubu, jde resit, on te ma na haku, on potrebuje jedinou věc, abys za nim přijela do hotelu zhruba dva, tri krat za rok a nevstupovala mu do zivota a neohrožovala jeho rodinu. Bez mašliček řečeno, ale on se tak konstantne projevoval.

Muj se vraci po tydenni sluzebce zitra domu. Pise mi pres den a prestoze ma prace ned hlavu a kdyz padl do postele, jeste jsme meli v noci hodinové telefonáty. Kdyz chlap chce, ozve se, kdyz chce, nic ho nezastaví udělat cokoli, ale musí byt ta žena v jeho životě důležitá.
Ty jsi pro neho milenka, on od tebe nechce nic vic, jen at delas milenku, to znamená, ze mas přijít za nim občas do hotelu a dokud tu funkci milenky budes plnit, budete spolu a to záleži jen na tobě. On ti definitivní kopačky nejspíš nedá, vidíš ze udělal, co jsme předpokládali, mel cestu kolem, ozval se. A kdyz bude mít cestu kolem priste, znovu se ozve.
Jak ti to napsala Rose a spousta dalších, jednou na to přijdeš, ze mas na vic…jen ten moment ještě nepřišel.

Příspěvek upraven 17.07.26 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová