Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
263
18.7.26 01:29
@marin píše: Více

Nepřipoutám, naopak se budu snažit, aby se postupně odpoutala, už jsem to tady psal. Nechci to totiž zažít znova. Ale teď nemůžu dělat nic jiného. Nechtěla, aby to věděli rodiče. Pokud bude chtít, může jim to říct sama. Já její rodiče neznám, neseznamuju se s rodičema, pokud nemusim. Nejsem zrovna na tyhle věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:30
@Centropen píše: Více

Občas si ale sovy vzít hypnogen můžou. Když potřebují spát a nemůžou. Protože si to o víkendu přetočí zase znova na noční režim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:31
@aiwwa píše: Více

Ano, já mezi nevýraznými účastníky nerozeznávám. Tedy stálevěřim to byla, které posílala emaily. Moje emaily. A opět: to mam v emailu. Takže pokud to popírá, tak lže. A dá se to dokázat.

Příspěvek upraven 18.07.26 v 01:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:34
@Luxusnixicht píše: Více

Ano, je to od ní moc hezký. :nevim: Ale ne dneska zpětně tady ze sebe dělat chudinku. :nevim: To ani nejde celý dočítat, kolik toho je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:38
Anonymní píše: Více

To jsi, když sama píšeš po půl roce někomu, kdo na tebe už dávno kašlal. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:40
@jege píše: Více

Hele ožrala zase závidí, že se mi samy od sebe ozývaj ženský :nevim: A do toho ještě to, že mi kdysi poslala Sonarka normální fotku. :nevim: Koukám zpětně. Z tebe to přímo čiší :,(

Příspěvek upraven 18.07.26 v 01:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39920
18.7.26 01:45
@sirikit píše: Více

Ale prdlajz, jenom že není takový haj.zl, že by ošustil a opustil, protože… to prostě neumí. Chtěl by, ale není mu to dáno, závidí těm, co to umí, anebo si to aspoň tady vymýšlí, protože pak ženskou neumí odkopnout jako špinavé prádlo. Což bere jako své plus, ale vlastně i jako mínus, které mu brání dostat každou, kterou si zamane. ;)

Já tohle pochopil už dávno, že tyhle dvě věci se navzájem vylučují a nelze je mít současně, takže si chlap musí vybrat, kterou z nich preferuje. Buďto bude MUDr. Richard Skalka a bude mít kvantum hezkých bab anebo MUDr. Vojtěch Jandera anebo bude mít jenom jednu, která jej ale bude mít opravdu ráda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
18.7.26 01:46
@Centropen píše: Více

No neboj, už nebudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39920
18.7.26 01:49
@Richard Wagner píše: Více

Já už mám tohle období dávno za sebou a v mém věku by mě tyhle hysterické zvraty a demonstrativní sebevraždy nebavily. To jenom ty jsi furt zamrzl v pubertě a saturuješ si své komplexy labilkami, které tě ale současně mohou nepříjemně překvapit. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39920
18.7.26 01:51
@M_Vladim píše: Více

Ještě lepší motanice… 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39920
18.7.26 01:54
Anonymní píše: Více

Hurá, bouchnu šampáňo! :palec: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.7.26 01:58

@Richard Wagner Máš oblíbenou značku toaletního papíru?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová