Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše: Více
Nemuselas reagovat a nic z toho by nebyl. Máš máslo na hlavě, ale chceš vypadat jako neviňátko, tak kopeš kolem sebe a přitom se to máslo rozteče a celou tě upatlá, přičemž se současně proflákne, že to není máslo, ale hromada smradlavých sra. ček! ![]()
Jenže vy nejste a nikdy jste nebyli milenci a pokud mám běžně nějaké perverzně zvrhlé fantazie, tak na nevinný vtípek pak nereaguji jak jeptiška, která něco takového slyší poprvé!
![]()
Už běžím, snad nezakopnu a nezlomím si nožičku!
![]()
@Rosebery píše: Více
Mas na mysli jeji dotaz jestli Son mela anal s Helmutem? Přijde ti to zbesile konstruktivni?
@Rosebery píše: Více
Ale pozor! To se pleteš. Malina vyvolává konflikty s každým koho potká. Siri, jege adul, sonarka a spol by mohli vyprávět.
S ní je potřeba si udělat pořádek zavčasu.
Nikdo se tady s ni normálně nebavil, a protože tu pozornost potrebuje, tak co? I negativní pozornost je pozornost.
@Andelskej_Satan píše: Více
Rosebery je obvykle trochu mimo…
Ale proti Klopce nic, s tou je s. randa ![]()
Jinak jsem prave Helmutovi priznala Andrease
Kdyz mi tak porad preje ty jine muze…tak jsem na nej zvedava, jak dobre to vezme
Asi uz stejne nemam moc co ztratit.
@Centropen píše: Více
Aneb, kde neni problem, tam si nejaky vytvorim ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak to jsem taky zvědavá.
Tipuju, že buď bude zhrzen a ta agónie posledních měsíců definitivně skončí, nebo se zmobilizuje a zas bude chvíli fungovat.
Ale vsadila bych spíš na to první.
@Luxusnixicht píše: Více
Ohledně toho vztahu to tedy čtu dost jinak. A řeči typu…nemůžu dát vic, zasloužíš si neco lepšího…pamatuješ na jeden příspěvek tuším od Siri, která psala, ze se takhle rozcházela? Nevidíš tam podobnost? Já ano.