Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Odcházím dokud tato diskuze nespadne k osobním urážkám, k tomu se nikdy nesnížím, jsem člověk na úrovni. ![]()
@M_Vladim píše: Více
A navlečení jak na severní pól!
![]()
Už otrokáři věděli, že zboží musí předvádět bez oblečení, aby zákazník viděl, co vlastně kupuje! ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
Taky jsme se s Andym rozloučili v dobrém a zablokoval si mě
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jenže když se z ničeho nic ozvala ona mně, tak jsem to bral. Bavil jsem se s ní. Ale opačně to nejde.
@Luxusnixicht píše: Více
Ja se nerozloucil a nikdo me nezablokoval. Takze logicky zaver je, ze se nemate loucit ![]()
@libuse13 píše: Více
Teď čtu co se děje v Německu:
SOSP:
""V Dolním Sasku přibývá kandidátů strany Alternativa pro Německo (AfD), kteří se nebudou moci ucházet o funkce zemských okresních hejtmanů a starostů v zářijových komunálních volbách… Důvodem jsou podle příslušných komunálních volebních výborů pochybnosti o tom, zda by kandidáti při výkonu funkce vždy zachovávali věrnost ústavě.
Rozhodnutí vycházejí ze zákona, který letos v dubnu schválila zemská vláda sociálních demokratů (SPD) a Zelených. Podle něj mohou zemský Úřad pro ochranu ústavy a ministerstvo vnitra Dolního Saska volebním výborům doporučit, kteří kandidáti by měli být z voleb okresních hejtmanů a starostů vyloučeni."
„Pro doporučení nepřipustit kandidáta do voleb podle dokumentu může postačovat například to, že v minulosti kandidoval za AfD do zemského či spolkového parlamentu. Ministerstvo to zdůvodňuje tím, že takový kandidát získal dostatečnou „míru politického významu a veřejné viditelnosti“. Stejný přístup se podle metodiky vztahuje i na osoby zastávající významnější stranické funkce na všech organizačních úrovních, například na okresního pokladníka. K doporučení kandidáta vyloučit může podle dokumentu stačit také „pozitivní příspěvek“ k veřejné viditelnosti strany.“
V Německu už nejde jen o cenzuru, ale o systematickou perzekuci opozice, resp. nejsilnější strany v zemi. "
![]()
To je něco pro My Melody.
Příspěvek upraven 29.07.26 v 22:58
Když jsem měl někoho rád, i po hádkách, když se za 6měsíců z ničeho nic ozve, tak ho nenechám jen tak ve srabu. Vypadalo to, že se potřebuje vymluvit. Vykecat. Tak jsem to vzal. A dopadlo to jak to dopadlo.
Asi budu muset být víc zlej. ![]()
@Valtr Hypnogen píše: Více
Mohla se vykecat u terapeuta. No nic. Na hlavu jste oba.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ano, oba jsme vzdělaní lidé.
Jsme přes tu hlavu. ![]()
@Fukitol píše: Více
My se loučili po setkání
Já nemyslela, že je to navždy ![]()