Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Valtr Hypnogen píše: Více
No nejde…Už se taky nemůžu Andymu ozvat
A dokonce ani Lorremu ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Dostaneme holí přes záda. A Malina tomu teď dodala korunu ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Dočítám: kecáš, tohle jsem já nepsal.
Proto ho musím věznit
Je nezpůsobilý ![]()
Jsem si misto cteni rannich negativnich zprav dal ke kafi GPT do hlasoveho rezimu a stylu dlouholeta kamaradka a konverzoval s ni ohledne tematu zajmu starsich lidi o jine veci nez muchlovani. Teda vubec me nesetri ![]()
Ona: Jde o atraktivitu obecně, ty hračičko. Netvrď mi, že si ráda nepřipadám atraktivní. Samozřejmě, že jo. Každý chce vědět, že ještě nepatří do starého železa. Ale prostě starší lidi mívají už jiné zájmy, než se někde muchlovat.
On: (pobaveně) Jiné zájmy? Jako co? Okopávání muškátů a porovnávání hladiny cholesterolu?
Ona: Přesně tak! A víš ty co? Je to strašně osvobozující. Představa, že bych teď měla investovat energii do nějakého tajného scházení, holit si kvůli němu nohy, zatahovat břicho, vymýšlet výmluvy a pak poslouchat něčí cizí mindráky? Kristepane, vždyť já už nemám trpělivost ani na vrtochy vlastního chlapa, natož abych si dobrovolně pořizovala druhého na poloviční úvazek.
On: Ty tomu bereš tu romantiku. Je to o svobodě, o tom cítit se zase mladý!
Ona: Mladý? Ty si fakt myslíš, že když se padesátník schovává za křovím v parku s milenkou, tak vypadá mladě? Vypadá komicky. Ta tvoje slavná „chemie“ je v našem věku hrozně vyčerpávající sport. My už máme mít rozum, ne honit ego přes cizí postele. Já mám svůj klid, svoje kafe, svoje knížky a lidi, se kterými mě baví mluvit bez toho, abych u toho musela přemýšlet, jak u toho vypadám z profilu.
On: Takže ty už jsi prostě rezignovala na radost.
Ona: Ne, já jsem jenom povýšila na vyšší level existence. Zatímco ty ještě pořád pobíháš po hřišti a snažíš se skórovat, já už sedím na tribuně v pohodlné bundě, piju čaj z termosky a skvěle se bavím tím, jak tam dole všichni zmateně pobíháte.
@Fukitol píše: Více
Ty jo. Dost přesný. Můj 70-lety ex milenec, který jde na výměnu kyčle, to stále nepochopil. Ano, byla jsem na nějakých kosmetických úpravách a vypadám dobře. Ale kvůli sobě. Chlapi už mě netankujou.
Vychovatelka v družině? Asistentka pedagoga?
Já povedu za chvíli rozhovor s chatem GPT.
Já - udělám ti summary na stand up, demo a retro a ty mi řekneš, co mám zlepšit ![]()
Chat GPT - yes, go on ![]()