Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nicméně vám děcka skopnu duhu: ve fakt vysokém věku už je dost šumák, jestli vám to pálí nebo ne, stáří prostě nebývá nic hezkýho a upe nevim, jestli má smysl usilovat o dožití se stovky s mozkem čtyřicátníka. ![]()
@sirikit píše: Více
Někde o stovku, ale prostě by si člověk chtěl zachovat samostatnost co nejdýl a tak. A pokud jsou na to návody, sem s nimi. Ale vsespasny to není, to je jasný.
Přesně, po šedesátce už by si měl člověk právo zajít do lékárny pro Nembutal!
![]()
PS: U výjimečných případů i dříve. ![]()
To je jasný. Ale cílem je co nejdyl zachovat tělo i mozek funkční dohromady. Peklo je když odejde tělo a mozek je ve formě. ![]()
Ano, presne. Tak, tak. Vsetko ma svoj prirodzeny vyvin.
To som len 40+ a casto si vravim, ze niekedy je lepsie nevediet, nemysliet ![]()
Příspěvek upraven 30.07.26 v 12:05
@stock píše: Více
Pro okolí určitě, ale dotyčný pokud si to neuvědomuje, tak je vlastně happy.
@aiwwa píše: Více
Tak i u Alzheimera máš světlé chvíle…takze není o co stát
@Virgin_Mojito píše: Více
Samozřejmě nechci rozporovat výzkum AI nebo amerických vědců, ale vážně si nemyslím, že tyhle návody jsou samospásné.
Ono je to stejné, jako když si nastavíš AI, aby ti říkala, co chceš slyšet.
Ostatně je dokázané, že lidé berou jako pravdivější informace, které souzní s jejich názorem.
Takže sportovec přísahá na sport, lemra na luštění křížovek, ale podle mě samo o sobě nic z toho člověka nevytrhne.
Výsledek je mixem genetiky, životního stylu, mentálního nastavení a koneckonců i štěstí.
Příspěvek upraven 30.07.26 v 13:32
@aiwwa píše: Více
Záleží na tom, čeho si člověk víc cení. být sám sebou a umět jasně myslet, nebo umět používat své tělo (což si myslím je dost k hounu, když člověk má „zmateny“ mozek). Ale věc každého ![]()
@sirikit píše: Více🤔
Netuším, co to má s AI společného. Citovala jsem to proto, že to je za paywallem…
Příspěvek upraven 30.07.26 v 12:38
Jinak je to pro mě celkem téma, které dlouhodobě sleduju. A ty výzkumy tvrdí dost podobné věci i bez AI.
https://www.theguardian.com/…ades-younger
@Virgin_Mojito píše: Více
Dobre pre teba je vsetko to, co ti dava zmysel. Tak ked to su informacie o tom, co mozes robit, aby si si uchovala samostatnost, je to spravne.