Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mkmkz píše: Více
Jak se to vezme, můžeš si myslet, že kouření ti třeba dává smysl, ale pochybuju, že pro dlouhověkost je to něco pozitivního ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Zmysel z hladiska tvojho vyssieho ciela.
Takze ak riesis dlhovekost, hladat k tomu relevantne info a uvazovat nad jeho aplikaciou v praxi je asi ok.
Můj cíl je zachovat hlavu funkční co nejdýl a moci pracovat co nejdýl. Takže jo, pokud se mi dostane do ruky článek o longevity, přečtu si ho.
@Richard W. píše: Více
No ja myslim, ze zasadni, hluboka reforma EU by bylo idealnejsi reseni, jen bohuzel je takova reforma nejspis utopie.
Odchod z EU je spatne reseni. Zustat v EU, ( v soucasne podobe ), je spatne reseni.
@aiwwa píše: Více
@MyMelody píše: Více
Docela by mě zajímalo, co myslíš hlubokou reformou.
Som rada za moj vek, ja by som nechcela mat znovu 20 za nic, bol to najhorsi vek, clovek je neskuseny, naivny, blby a ma pred sebou par bolestivych padov na hubu.
Příspěvek upraven 30.07.26 v 12:55
@M_Vladim píše: Více
Jenže ono nestačí říct, co je špatné, ale i jak z toho ven! Kritizovat dokáže každý, ale nabídnout funkční řešení dokáže málokdo. To jsme viděli u Covidu a vidíme to pokaždé u konfrontace vládnoucích stran a opozice. Vždy to vláda dělá blbě, opozice by to dělala úplně jinak a mnohem lépe, a když se pak dostane ke korytům, tak to dělá ještě hůř a mlaská víc než ti před nimi! ![]()
@stock píše: Více
To by byla dlouha debata a asi i depresivni.
Zbourat a postavit znovu a jinak.
Tak samozřejmě. Všechny kombinace jsou blbý. Jak řekl Marian Gold „Stárnutí je de. bilní.“ ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Vždyť v pořádku. ![]()
Cesta víry, že kvalita života ve stáří je otázkou osobního rozhodnutí, tě hází do pozitivního vyladění, že když se trochu posnažíš, budeš mít věci pod kontrolou. Což nemůže být ničemu na škodu. ![]()
Já jsem s těmi totál závislými i vitálními staříky jednak každodenním kontaktu a krom toho co chvíli v terénu, a fakt se to strašně liší případ od případu.
Jasně, že je lepší mít spřátelenou podpůrnou komunitu, ale co má dělat introvert, který je nejšťastnější sám?
Má na sílu shánět kolektiv, aby mu to na stáří líp pálilo?
Nebo celoživotní nesportovec, kterého běh, kolo a podobné aktivity smrtelně nebaví.
Má se ve jménu slíbeného vitálního stáří bičovat a nenáviděným sportem zabíjet čas středního věku, který by normálně trávil četbou, pečením bábovek nebo wellnessem s manželem?
@sirikit píše: Více
Jak praví klasik..geny nevy…eee nevymočíš
…Takže někomu je sport ve skupině tak akorat nápomocen k dřívější endoprotéze…a někdo byť hulí jak pigi za pařezem a sám, tak ta s klepetama se ho ani netkne☝️…což samo nevylučuje nejakou prevenci…ale neni samospásná 🤔
Příspěvek upraven 30.07.26 v 13:20
@aiwwa píše: Více
@sirikit píše: Více
Vždyť každého věc. Jen se zjistilo, že kombinace určitých faktorů zřejmě té dlouhověkosti pomáhá. Můžeš si ty věci rozvíjet, můžeš se na to vykašlat a jako Pírko čekat, že ve 45 ho postihne rakovina prostaty.