Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77477
30.7.26 10:43
@M_Vladim píše: Více
Škrtnutím „můj“ bys ten rytmus naopak rozbil.

Příspěvek upraven 30.07.26 v 10:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77477
30.7.26 10:55

Dobrodružná výprava o chodítku do vedlejšího pokoje a zážitek umocněný parkinsonem roztřesenými něžnými doteky… :srdce: Člověk se hned cítí mnohem mladší a žije, takříkajíc, na plný kule! :palec:

Za mě je seniorní věk osvobozující především v tom, že ti příčetnější se vykašlou na upocenou snahu sobě a komukoli jinému cokoli dokazovat, a žijou prostě tak, aby z toho měli radost.
Jestli u toho jachtaří, skládají 4D kostku, souloží, přesazují muškáty nebo objíždějí fesťáky (nebo všecko najednou či na přeskáčku), je úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
30.7.26 11:00
@Adull píše: Více

Ne. Dal jsem nastaveni, ze ma mluvit neformalne jako dlouholeta kamaradka, ktera mi rika veci bez obalu a muze byt i trochu sarkasticka. Budeme se bavit o tematu, ze starsi lidi maji jine zajmy nez muchlovani a ona ma zastavat tuto nazorovou pozici a argumentovat proc, zatimco ja budu v pozici muchlovani. A vypadavalo z ni toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 11:06

Teď jsem četla na hn.cz článek o tom, jak zachovat dlouhověkost mozku..
Takže. Je důležitý mít dobrý tlak, pak je důležitý sport, třeba koordinace siloveho cvičení a kardia, pak sport jako tenis, který kombinuje pohyb s mentální výzvou a sociálním kontaktem, pak kvalitní spánek, pak aktivně trénovat mozek, aby se nezasekl na rutině a vymýšlet pro něj nové situace a nakonec trénink sociálních kontaktů 😜

• Citovat
  • Upravit
39888
30.7.26 11:07
@Fukitol píše: Více

Aha, takže si nastavíš, jak a tak trochu i co, Ti má odpovídat a pak s ní debatuješ. :think:

Tohle jsem v mládí dělal často, akorát tenkrát bez AI, takže jsem si musel vystačit sám a zastupovat i tu protistranu. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10115
30.7.26 11:08

Tvoje pozice je mi sympatická :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 11:08
@jege píše: Více

AI můžeš nastavit roli, jakou chceš. Já mám taky hromadu instrukcí, jinak by mě pořád jen chválila :D

• Citovat
  • Upravit
5228
30.7.26 11:12
@Adull píše: Více

Vygeneroval jsem v te pozici mne slov nez druha strana :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39659
30.7.26 11:13
@Virgin_Mojito píše: Více

Tenis je super. :palec:
Teda akorát si autor asi neuvědomil, kolik to stojí a že některy takový ty pohyby… :P
jsou o kyčelní protézu. :P

Příspěvek upraven 30.07.26 v 11:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
30.7.26 11:14
@jege píše: Více

Jasne ze to nastavim presneji, protoze pak i vystup je mene genericky nez u siroce otevreneho pokynu. Je to tak zajimavejsi. Ale rano jsem jen tak blbnul, protoze me uz stve cist zpravy :)

Příspěvek upraven 30.07.26 v 11:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 11:15

Myslíš, že autor u toho musí myslet na sociálně slabší?

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
30.7.26 11:16

Nečti zprávy. Já mám scheduler nastavený, že mi každé ráno posílá AI News Briefing.

• Citovat
  • Upravit
39659
30.7.26 11:19
@Virgin_Mojito píše: Více

Většina důchodců prostě sociálně slabších je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 11:24

To jsou obecná doporučení. Jde o sport, který kombinuje pohyb s mentální výzvou a sociálním kontaktem. Například tenis. A ty si klidně můžeš hrát ping pong nebo badminton. Myslím, že z článku to jasně plyne. To fakt nikdo nemusí brát doslova, že jde o tenis.

• Citovat
  • Upravit
10115
30.7.26 11:27

Myslim názorově :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie