Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fukitol píše: Více
V zivote vyhrava ten, kto ma tu drzost byt sam sebou. To je pravda.
@Luxusnixicht píše: Více
My jsme poslední romantici tady. I ta Xiaxxx mě chce jen kvůli tomu, abych jí vyleštil bejvák. ![]()
Díváte někdo na Farmu Česko nebo Are you do one?
Nepřijde vám, že lidi jsou pořád hloupější a hloupější? Nebo je tak vybíraj? ![]()
Digitální demence je něco, co fakt existuje. Rychlá videa = špatné myšlení, útržkovité! Naopak film nebo kniha = víc soustředění.
Já vim, že na zkaženou mládež si stěžoval už Sokrates/Platon. Ale tohle už je opravdu snižování IQ. Dokonce jsou na to výzkumy (negativní flynnův efekt, protože dříve rostlo průměrné IQ díky tomu, že se zlepšila výživa většiny obyvatel atd. - po většinu 20.st).
A teď je negativní Flynnův efekt. Něco z toho je migrace z Afriky a Předního východu, kde maj nižší průměrné IQ. (dědičnost, vývoj v jiném prostředí po desítky tisíc let)
Ale pak je tu i podle mě snižování IQ u bělochů či všech obecně: digitální demence (špatnou výživou to podle mě neni). Ta krátká videa ničí soustředění. Co se týče používání anglicismů, je to nad míru: místo říct: něco k ní cítim řekne: mam k ní nějaký feeling… ![]()
No jasně, Češi používaj germanismy tradičně: „furt“ a „imrvére“ nebo „ausgerechnet“, ale nebylo to v každé větě. Tohle bylo převzaté z Německa. Ale tyhle anglicismy jsou už moc. Je toho zbytečně hodně. Neumí pořádně ani anglicky, ani česky. Mluví patlaninou, asi jako Babiš a jeho čechoslovenština. Ale tohle mi přijde ještě blbější. ![]()
„A negative Flynn Effect in France, 1999 to 2008–9“ (tohle byla migrace, ještě před chytrými mobily + možná špatná výchova na školách).
https://www.researchgate.net/…99_to_2008-9
Tady Finsko:
„A negative Flynn effect in Finland, 1997–2009
Author links open overlay panelEdward Dutton a, Richard Lynn “
https://www.sciencedirect.com/…289613000706
Opět: začalo se to dít migrací a špatnou výchovou na školách, vypouštění matiky, víc genderu a LGBT blbostí. Ale digitální demence se přidala.
@Valtr Hypnogen píše: Více
Jo, pár dílů farmy jsem teď viděla. Ale je to bohužel přehlídka retardu. A vadí mi tam ty vychrtlé krávy (zvířata). Slovenská verze je oproti té české jak vysílání z Akademie věd. ![]()
@aiwwa píše: Více
Tak to se mrknu, víc Slováků ještě vyrostlo postaru na vesnici. Ale myslim, že tam trend dorazí taky: zatím říkají akorát furt: „ty kokos“.
Ale to ještě ujde.
Zkoukni např. serii 15 a pozdější.
Dlouhá pouť, všichni vrátí den, neklesáme, protože víme, co chcem.
Bez lásky láska není, my všichni jsme stejní.
Slovenský Farmář hledá ženu byl taky vtipnej. Kolikrát tam přijela nějaká fiflena z města, dlouhé nehty a měla kydat hnůj. Paráda. ![]()
I u kydání hnoje je důležité dobře vypadat. ![]()
Ano, kozačky a minisukně = základ kydání hnoje! ![]()
A boty na vysokém podpatku, tady se tomu říkají kur. ví boty.
@Klopotkova píše: Více
Dneska mu ve Farmě chtěla nastříkat biolit do očí, tak to je největší dráma od chvíle, kdy Hitler přepadl SSSR!!! Nebo od doby, kdy jsem se tu poprvé rozešel s Malinou! Tohle je teda drama ja prase!