Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41105
30.7.26 13:32
@sirikit píše: Více

Mluvíš mi z duše, sestro! :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41105
30.7.26 13:37
@Virgin_Mojito píše: Více

Anebo budeš žít asketický život, aby Tě v šedesáti srazilo auto a budeš pod drnem anebo na vozíku. :think: :nevim:

Pro mě bylo vždy dilema, jestli je lepší si užít a nemyslet na staří anebo se držet ve formě a mít ten život na houby. Osud to nakonec vyřešil za mě, mám ho na houby a ve staří mě asi také nic příjemného nečeká, pokud to ovšem sám včas nezapíchnu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
30.7.26 14:16
@MyMelody píše: Více

Dává. Je mu 72 a na posledním koncertě z něj fakt nesálala energie staříka. :srdce:
Tenhle způsob stárnutí není zas tak špatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78076
30.7.26 14:16
@jege píše: Více

Hele, já na to taky úplně neprdím, samozřejmě.
Nekouřila jsem nikdy - hlavně proto, že mi to smrdí a nechápu, co na tom ti lidi mají, tvrdý alkohol mi nechutná a víno piju málo, páč alkohol není žádný vylepšovač postavy a ten řidičák taky potřebuju. :nevim:
Hlídám si váhu, protože tlustá se si nelíbím, shodou šťastných okolnosti mi chutná rozhodně víc středomořská strava než knedlo-zelo-vepřo a na preventivní prohlídky teda bez většího nadšení chodím. :?
Především ale koukám dělat hlavně to, co mě baví, nenervit nad neovlivnitelným a žít v duchu hesla „dokud to máš, užij si to.“
Protože longevity doporučení sice vycházejí z nějaké statistiky, ale nejsou matematická rovnice.
Umřelo nám až znepokojivě mnoho kamarádů vrstevníků a mladších, kteří dělali všechno správně (někteří až fanaticky), a nepomohlo to ničemu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
30.7.26 14:20

No právě, důležitý je žít v přítomnosti a nezasirat si hlavu věcmi co neovlivním. A nedělat z rozumně zdravyho stylu nějaké utrpení. Btw, kolik už máš shozeno? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:24

Hmm kde je sex a jeho blahodarny vliv na zdravi a pohodu ve vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109885
30.7.26 14:26
@Andelskej_Satan píše: Více

Ten neni nijak potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:27

Ten uz prave myslim ani ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 14:27
@jege píše: Více

To, čemu říkáš asketický život dělám sama od sebe a bez velkého násilí. Takže v tomto no stress.
Ale jinak ano, dost hodnot longevity mě oslovuje, až na ten sociální život teda. To mi spontánně nejde.
Nicméně i ten výzkum se bude vyvíjet a uvidíme, co z toho ještě vyleze. :lol:
Ale už teď prý testují nadějný lék na demenci a zlepšují se markery, podle kterých ji jde odhalit mnohem dřív.

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
30.7.26 14:30
@Andelskej_Satan píše: Více

Myslím, že nikde. Tam zmiňují obecně ten aktivní sociální život, prostě komunikace.
Já třeba při tom myslím na svou matku, které je skoro 70 a partnera posledních 20 let nemá. Ale chodí na výlety, na hory, má svou partu.

• Citovat
  • Upravit
78076
30.7.26 14:31
@aiwwa píše: Více

Asi 8.
A zrovna tyhle dny jsem silně mrzutá, páč mě moje přestarostlivá praktická žene na kolonoskopii. :roll: Problémy žádný nemám, ale vzhledem k tomu, kolik máme v okolí rakovin tlustého střeva, jsem se ukáznila a v pondělí na to du. :? :zed:
Povim vám, pani, hubnoucí režim jsou proti té předkolonoskopické čistící dietě lukulské hody, už druhý den žiju na bílém toustovém chlebu, který normálně nevezmu do pusy, krůtí šunce, vařeným kuřeti a rejži bez ničeho. :pocitac: :pocitac:
A to jsem se ještě nedostala k těm roztokům, to bude lahoda. :poblion:
Takže aktuálně jsem zhruba tak na hranici toho, co hodlám pro svoje zdraví udělat, a se situací mě smiřuje akorát přísaha kámošky-kadeřnice, která mi vyšetření vřele doporučuje s oblbovákem a tvrdí, že ta náladička s dryjákama v žíle nemá chybu. :mrgreen:
A navíc se budu moct v pondělí Klopce pravdomluvně pochlubit, že jsem měla anál. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:31

Jo treba takova inkontinence se lepe snasi se zdravym mozkem…sice neudrzis moc a kakanky, ale zas budes vedet, ze to je upa v poho pac sis nezapomnel vzit plinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:32

Zapomnelas na talent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:34

Kdyz to spolknes, mas bilkoviny, proteiny, vitaminy proste mnamka, takze pro dlouho vekost pozitivni urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118896
30.7.26 14:36

Sociální život máš tady. :pankac: ideální, můžeš se kdykoliv vypařit po anglicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová