Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118767
30.7.26 14:50
@Venetia píše: Více

Vždyť nemusíš. Ale chce to aspoň trochu pozitivní přístup. A když už hřešit, tak si to nevyčítat. To pak ztrácí kouzlo i smysl. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
30.7.26 14:53
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak to jsme dva:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40478
30.7.26 14:54
@stock píše: Více
… Zas bych vás na sebe postval… :roll:
Ale když třeba stavím rychlovlaky s tím, že síť bude za 30 - 50 let, tak bych byl docela rád, kdybych to stavěl aspoň pro své potomky a ne pro nějakou kukačku, co přijde k hotovému za naše prachy a ještě to rozfláká.
To ty stamiliardy můžeme rovnou prochlastat… :? :*
A jsme u dětí… :*

Příspěvek upraven 30.07.26 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10557
30.7.26 14:55
🤦🏼‍♀️ 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
30.7.26 15:03
@Andelskej_Satan píše: Více

Ale… A v cem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118767
30.7.26 15:04
@M_Vladim píše: Více

Jakou kukačku? O čem to píšeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
30.7.26 15:05

Co treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
30.7.26 15:06
@aiwwa píše: Více

To je to uplne nejtezsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
30.7.26 15:08

Chodit na výlety s partou lidí, chodit třeba na pub quizy s partou, hrát týmové sporty zase s dalšími lidmi, chodit na přednášky s živými lidmi - prostě sociální život.
To jsi nikdy neslyšela?

• Citovat
  • Upravit
25133
30.7.26 15:16
@M_Vladim píše: Více

Stavíš, pro svá vnoucata, když už jsme opět u těch deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
30.7.26 15:16

Zajimalo mne tvoje pojeti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
30.7.26 15:20
@sirikit píše: Více

Udělej stream, ať my, kteří jsme to ještě neabsolvovali, víme, co nás případně čeká. ;)

Já mám nějak nic moc pankreatické enzymy, tak snad se nezařadím mezi velikány typy Patricka Swayzyho a Steve Jobse. Kardiolog mě žene na ultrazvuk břicha a sám mi zařídil nejbližší termín v IKEMu - na říjen 2026! To člověk do té doby může i chcípnout a VZP ušetří za vyšetření. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18491
30.7.26 15:23

Mne se libi citat - Vzdate-li se koureni, piti a milovani, nebudete ve skutecnosti zit dele, jen vam to tak bude pripadat :lol: A nebo - Vsechny radosti zivota jsou bud nemoralni, nelegalni, nebo se po nich tloustne… :jazyk: :* Takze tak…ja radeji budu zit kratsi zivot, ale naplno a tak jak chci. Omezovani ma mozna nejaky vliv, ale za jedno, kdyz pak nemas z niceho radost, tak je to o nicem a ta nespokojenost, se taky projevi telesne, stres a nepohoda, to je to nejhorsi… a za druhe, i kdyz se clovek omezuje, muze te tamhle nekde srazit auto a jaka jsi byla. Jinak souhlas, pro nekoho je omezovani prirozene a nic mu to nedela…otazkou je, zda je lepsi delka, nebo intenzita… :think: Nejlepsi je asi zlaty stred…ale to umi malokdo. Lide to vetsinou prehani bud jednim, nebo druhym smerem. A podle meho, se diky lekarske peci dozivame neprirozene vysokeho veku a bohuzel je to pak na ukor te kvality. Spousta lidi by tu bez leku nebylo uz v 50 ti. Coz je urcite na smrt brzy, ale priroda holt asi nezamyslela, ze bychom se meli bezne dozivat 90tky… :think: Myslim, ze puvodni plan byl dozit se 40tky :D Coz je vek, kdy odrostou deti a prestavaji fungovat hormony, tak jako dosud, takze biologicky uz to neni pak bez snahy zadna slava…a asi na tom neco je. Ne, ze bych teda ted chtela zemrit :lol: To jen takove zamysleni, ze lide casto aspiruji na dlouhovekost, ale ten duvod mi neni uplne jasny :think: Je to neprirozene a nese to sebou spoustu problemu a stejne se smrti nakonec nevyhnou :nevim: :jazyk: Pro me je teda nejvic desive to, ze bych treba mela nekomu zustat na krku, nebo byla v domove duchodcu, to uz je pak o nicem…to radeji zemrit zavcasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41037
30.7.26 15:25
@Andelskej_Satan píše: Více

Ty kokso, kdybys věděl, jaké já mám blbá rána, tak bys tohle vůbec nenapsal. Vstávám v 10 - 11, a až kolem 15 - 16 hod. po 2-3 kávách začínám trochu fungovat. A bolí mě celý člověk i když nic nedělám. :hug: :zed:

Minulé léto bylo na houby, a to jsem ho měl takové plány, jak si ho užiju, a tohle je snad ještě horší, ale aspoň jsem nic neplánoval. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109781
30.7.26 15:33
@Luxusnixicht píše: Více

Naprosto souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...