Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Vždyť nemusíš. Ale chce to aspoň trochu pozitivní přístup. A když už hřešit, tak si to nevyčítat. To pak ztrácí kouzlo i smysl. ![]()
@stock píše: Více… Zas bych vás na sebe postval…
Příspěvek upraven 30.07.26 v 22:16
Chodit na výlety s partou lidí, chodit třeba na pub quizy s partou, hrát týmové sporty zase s dalšími lidmi, chodit na přednášky s živými lidmi - prostě sociální život.
To jsi nikdy neslyšela?
@M_Vladim píše: Více
Stavíš, pro svá vnoucata, když už jsme opět u těch deti ![]()
@sirikit píše: Více
Udělej stream, ať my, kteří jsme to ještě neabsolvovali, víme, co nás případně čeká. ![]()
Já mám nějak nic moc pankreatické enzymy, tak snad se nezařadím mezi velikány typy Patricka Swayzyho a Steve Jobse. Kardiolog mě žene na ultrazvuk břicha a sám mi zařídil nejbližší termín v IKEMu - na říjen 2026! To člověk do té doby může i chcípnout a VZP ušetří za vyšetření.
![]()
Mne se libi citat - Vzdate-li se koureni, piti a milovani, nebudete ve skutecnosti zit dele, jen vam to tak bude pripadat
A nebo - Vsechny radosti zivota jsou bud nemoralni, nelegalni, nebo se po nich tloustne…
Takze tak…ja radeji budu zit kratsi zivot, ale naplno a tak jak chci. Omezovani ma mozna nejaky vliv, ale za jedno, kdyz pak nemas z niceho radost, tak je to o nicem a ta nespokojenost, se taky projevi telesne, stres a nepohoda, to je to nejhorsi… a za druhe, i kdyz se clovek omezuje, muze te tamhle nekde srazit auto a jaka jsi byla. Jinak souhlas, pro nekoho je omezovani prirozene a nic mu to nedela…otazkou je, zda je lepsi delka, nebo intenzita…
Nejlepsi je asi zlaty stred…ale to umi malokdo. Lide to vetsinou prehani bud jednim, nebo druhym smerem. A podle meho, se diky lekarske peci dozivame neprirozene vysokeho veku a bohuzel je to pak na ukor te kvality. Spousta lidi by tu bez leku nebylo uz v 50 ti. Coz je urcite na smrt brzy, ale priroda holt asi nezamyslela, ze bychom se meli bezne dozivat 90tky…
Myslim, ze puvodni plan byl dozit se 40tky
Coz je vek, kdy odrostou deti a prestavaji fungovat hormony, tak jako dosud, takze biologicky uz to neni pak bez snahy zadna slava…a asi na tom neco je. Ne, ze bych teda ted chtela zemrit
To jen takove zamysleni, ze lide casto aspiruji na dlouhovekost, ale ten duvod mi neni uplne jasny
Je to neprirozene a nese to sebou spoustu problemu a stejne se smrti nakonec nevyhnou
Pro me je teda nejvic desive to, ze bych treba mela nekomu zustat na krku, nebo byla v domove duchodcu, to uz je pak o nicem…to radeji zemrit zavcasu.
@Andelskej_Satan píše: Více
Ty kokso, kdybys věděl, jaké já mám blbá rána, tak bys tohle vůbec nenapsal. Vstávám v 10 - 11, a až kolem 15 - 16 hod. po 2-3 kávách začínám trochu fungovat. A bolí mě celý člověk i když nic nedělám.
![]()
Minulé léto bylo na houby, a to jsem ho měl takové plány, jak si ho užiju, a tohle je snad ještě horší, ale aspoň jsem nic neplánoval. ![]()