Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Neboj, ona se tu jistě najde dobrá duše, která so to vyhledá a ve slabé chvilce použije proti tobě. ![]()
@Velryba černá píše: Více
No a k čemu zůstáváš s takovým ignorantem?
@jege píše: Více
Ja taky nevim, kde porad ctou nejakou nespokojenost
Mozna je to nepredstavitelne pro ne samotne…ale ja to holt nemam hozene jako vetsina lidi.
@aiwwa píše: Více
Už to tu opravdu nebudu popisovat, nezlob se.
@Honza 12 píše: Více
Vsak mi to verit nemusis, je mi to jedno ![]()
Ale od toho záchranka je…pokud se nemůžeš dostat do nemocnice, je ti zle a máš vysoký horečky…
Kámoška s ní jezdí jako zdravotník a to by ses divila na jaký pitchoviny si jí lidi volají…🤦🏼♀️
To nemusíš, ale zamyslet by ses nad tím mohla. Život máš jen jeden a to co popisuješ není život. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Njn, ale to bylo v akutní fázi, kdy ještě nebylo jasné, že je to beznadějné z obou stran. A nedělám to 1/2 roku a déle v kuse.
![]()
Jinak s Malinou jsem se před jejím odchodem relativně usmířil, protože, když mám pravdu říct, vztek jsem na ní měl kvůli hlavně z osobních důvodů, které jsem ale nemohl a nemohu ventilovat veřejně. Pár lidí o tom ví a chápou mě, zbytek má, spolu s Malinou, prostě smůlu.
![]()
@Monicka39 píše: Více
Smysl nevim…
Ja jen psala, ze je to pro me pritazlive a vice muzne. Ale nikomu to nevnucuju.
@Adull píše: Více
No přesně
Kdy jindy ji zavolat než když je někomu tak zle, že nezvládne ano dolezt na wc.
Takže tvoje sáhodlouhé popisy, jak je všechno špatně, už najednou neplatí? ![]()
Zemřít ne, ale může se to zbytečně táhnout nebo se můžou objevit následky neléčeného třeba na dalších 10 let. A otravovat se pak s dalšími zdravotními problémy je na nic a zbytečný.
A za to to nestojí.
Já bych k dr taky zašla, trvá to dlouho.
Dlouhodobě píšeš, jak to všechno stojí za prd. Jak se už zase rozcházíš. Ultimáta, dramata. Těžko to chápat jinak. Než jak to píšeš. ![]()