Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Jestli jsou tak ti lidi v pohodě, jejich věc a moje zbytečná starost.
Jsem ráda za svého „submisívního ocáska“, muehehe, který mě v průběhu včerejšího odpoledne co pár hodin chodil starostlivě kontrolovat, jak je, v noci mě tulil a držel mi tlapu na boku, protože nevím jak poznal, že nemůžu spát, dopo chvíli pobíhal s elektrikářem po baráku, pak mě odvezl na gastro, na tu hoďku si odskočil do práce, pak mě vyzvedl po vyšetření, zajeli jsme společně na nákup, doma se najedli (já teda kousala toscanu s olivami už v autě
) a teď držíme siestu.😴
Chápu, že by takovýho chlapa leckdo nesnesl, a proto má milence na distanc.
Já naopak oceňuju soužití v pravém smyslu slova, nejenom ve formě referátů, a proto žiju s Myšákem. ![]()
Za mě je svět v tomto ohledu v naprostém pořádku. ![]()
@sirikit píše: Více
Klidně to zas okomentuju. Chleba to nežere. Tak co
@Velryba černá píše: Více
Já taky… Nikdy jsem ještě záchranku nevolala
Přesně
Já když mám nějakou indispozici, nechci nikoho poblíž… Už vůbec, aby po mne lezl.
Může mi uvařit, s tím nemám problém ![]()
@Honza 12 píše: Více
Chleba to samozřejmě nežere, ale ve výsledku to působí umanutým a tvrdohlavým dojmem kazatele, který tlačí svou jedinou pravdu. Takový člověk z mého pohledu trpí nedostatkem pozorovacího talentu a nedochází mu, že lidi jsou opravdu různí.
Třeba proto já mám ráda Fukitola, ten netlačí nikomu nic
je takový celkem liberální týpek
Příspěvek upraven 03.08.26 v 16:11
Já sobě dvakrát, dětem vícekrát, přesné číslo raději vědět nechci. ![]()
To musí být děs jít na hody a ani si to nemoct vychutnat. Zvlášť, když jsi takový gurmán ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já ještě naštěstí v takovém stavu nebyla, ani v takovém, že by mne někdo musel vodit na zachod
Ale zle mi párkrát bylo, to zase jo
U toho infarktu jsem to už vážně zvažovala
@Padlý.anděl píše: Více
Pevná vůle, já bych to nedala
Když se fakt odhodlam hubnout, musím zalézt do nory a pokud možno moc nevychazet, protože bych to nezvládla
Jednou to byl moc hezký šutr, který se vydal na cestu močovodem a podruhé předčasný odtok vody plodové, což se mi opravdu nechtělo riskovat v taxi. ![]()