Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17593
3.8.26 16:58
@sirikit píše: Více

Tak alespon zde mame hezky novy termin - „Submisivni ocasek“… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17593
3.8.26 16:59
@Monicka39 píše: Více

Ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17593
3.8.26 17:07
@marin píše: Více

Jsem v rizikove skupine, to vim…musim to hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24524
3.8.26 17:07
@Velryba černá píše: Více

Ja volám v práci často. Ted tam chtěl nějaký klient podříznout dve Rusky, ze mu překáží v plavecké dráze, tak přijely dvě policejní auta. Naštěstí jsem nemela službu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
3.8.26 17:08
@Padlý.anděl píše: Více

Mi teda nenapadlo, ze bys byla duvodem rozvodu a neco se mi zda, ze jsi o tom uz nekde psala.
Prestoze mam na milenectvi nazor jaky mam, umim tomu porozumet, kdyz do toho clovek padne jak ty, zadny planovany kalkul, ale se zamiluje. Je jasny z toho co pises, ze v tom mas city a jsi v tom po usi a tomu rozumim.

Příspěvek upraven 03.08.26 v 17:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
3.8.26 17:10
@Arturie píše: Více

8o úžasné, říkám to pořád, člověk aby se bál vyjít ven, kolik je tam magorů!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17593
3.8.26 17:13
@marin píše: Více

Kdyz je nekdo takhle zabejcenej, tak s tim nic nenadelas a ani on s tim nic nenadela…znam to i od sveho ex…a znam to i od manzela sve kamaradky, kdy meli dlouholetou krizi a nic, manzel na to kaslal, resila to jen ona… a pak uz byla na odchodu a mela zamluveny byt a smlouvu a teprve pak se on probral, protoze pochopil, ze to mysli vazne…a uplne otocil a klape jim to dodnes. Jsou to mezci tvrdohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24524
3.8.26 17:13
@Velryba černá píše: Více

Nebyla jsem u toho, kdoví jestli ho neprovokovaly. Kazdopadne moje kamarádka právnička, co taky chodí plavat, konstatovala, že plavcik se zachoval správně “ze chránil zájmy veřejnosti”.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
3.8.26 17:15
@Arturie píše: Více

No jo, tak radši odplavu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77515
3.8.26 17:21
@Venetia píše: Více

To je stejně bomba, jak jsou lidi rozdílní.
Já jsem kontaktní a ke svým lidem se chodím mazlit.
S dcerou a vnoučaty se při vítání a loučení objímáme, kolikrát jenom tak, když jsme spolu a pocítíme vlnu vzájemné náklonnosti, a s chlapem, pokud ho teda miluju, běžně v průběhu dne.
Vstávám ještě rozespalá a rozcuchaná, a první co, když je doma, se jdu přitulit.
Potkávací pusy během dne, pro ty si většinou chodím sama, on mě jen tak průběžně pohladí po zadku, nebo se něžně dotkne a zas jde, když mám nějaký trabl, něco těžkýho řeším, nebo prostě potřebuju dobít energii, jdu se k němu schovat pod křídlo a chvíli se tisknu, on mě přitulí a mně to hrozně pomáhá, prostě můj nejbližší člověk, kdybych si měla všecky trable řešit sama, nemusím být ve vztahu. :nevim:
Zrovna tak jdu spát, on už obvykle chrní, já poodstrkuju psy, co jsou naskládaní kolem něho a dám mu pusu na dobrou noc.
No a on spíš šmátrá v noci - přes den je to velkej vostrej chlap, ale v polospánku je oslabený, šmátrá po mně a když mě nahmatá, spokojeně mě pohladí, třeba si na mně nechá ruku a spí dál. Říkal, že když jsem ještě pendlovávala mezi svou chalupou a u něj byla jen někdy, byl vždycky úplně hotovej, kde jsem, když mě v noci nenahmátnul, než si vždycky uvědomil, že jsem zrovna jinde. :)
S ex jsme poslední roky spávali každý v jiné místnosti a takhle jsme to neměli nikdy, milenci byli cizí, s těmi byl fajn sex, ale takováhle důvěrná intimita ne.
Taky jsem si myslela, že na to nejsem a že mi bohatě stačí, když na mě někdo tam v dálce myslí.
Ale jsme spolu šestý rok a pořád se mi strašně líbí, jak mě muž automaticky bere za ruku, když kamkoli jdem, sedíme vedle sebe na akcích a on si dává ruku na opěradlo mojí židle, prostě tisíc drobných gest „tohle je moje ženská a jsem s ní rád.“
Sex chci samozřejmě taky, ale tohle je v mých očích o moc lepší a naštěstí si nemusím vybírat, co chci víc. Verze all inclusive.
A na rozdíl od tebe si určitě nemyslím, že mám život na 💩.

Příspěvek upraven 03.08.26 v 17:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17593
3.8.26 17:21
@MyMelody píše: Více

No prave moc nevim, cim to je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1094
3.8.26 17:22
@Luxusnixicht píše: Více

Ti rikam, ze to bude tim muzstvim. Priste mu nasyp torchu zenskych hormonu do kafe, at je mene chlap, anebo ho zaregistruj na emimino. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77515
3.8.26 17:32
@Luxusnixicht píše: Více

Já bych řekla, že spíš ignoranti.
Tohle není projev nějakého silného mužství a hrdosti, to je, s prominutím, hlava v prd3li.
Voči na vrch hlavy měl můj ex, dcery oba exové, že jéjda, ženská se pořád vztekala a říkala, že jestli budu takhle pokračovat, končíme - a, tomu byste nevěřili, ona mě fakt vykopla! 8o Žena obvykle dlouho říká, co jí vadí, vnitřně i reálně se na rozchod připravuje klidně roky, a když je připravená, řízne to a působí, že se s rozchodem neskutečně rychle vyrovnala, takže je určitě bezcitná potvora.
Jenomže ona jasně říkala celou dobu, co ji štve, ale chlap to nebral vážně, protože ona se nakonec vždycky nakonec vycuká a dál se práší za kočárem. 8)
A až se jednou nevycuká a zařídí se po svém, jsou z toho celí překvapení, že už nejde nic vrátit.
Není to vůbec výjimečný jev, naopak bych řekla, že to je úplně běžné.
Pak pánové čuměj na drát, a dobře jim, blboušům, tak. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17593
3.8.26 17:32
@sirikit píše: Více

Ja si taky myslim, ze me Helmut spis musi milovat :* :jazyk: Clovek mu malem ukousne ptaka a on si stejne neda rict a kdyz ma cestu kolem, zase se ozve :nevim: :jazyk: :mrgreen: To musi byt laska… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39673
3.8.26 17:33
@aiwwa píše: Více

Tak klasiku. Jeden jahoda, jeden vanilka.
Ankahol jsem nechtěl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová