Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Orisky miluju pekanovy
A zrovna si jdu dat ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ja jsem se zapřela a musim zkusit to hubnuti, jestli to bude fungovat
@MyMelody píše: Více
To jsem nepotrebovala kvuli nemu, ale kvuli vam
Ja vim, jak to ke mne ma, ale vy mi to porad vymlouvate…tak jsem chtela jen nazorne ukazat, ze AI to vidi podobne jako ja…
Ze to neni nic obvykleho a ze tam musi byt nejake silnejsi pouto, jinak by to nikoho nemohlo bavit.
Oříšky miluju nejkulaťoulinkatější makadamové. ![]()
Ale naštěstí je tu nemám, takže si nedám. ![]()
@Honza 12 píše: Více
A co s tím uděláš, když jí to budeš vymlouvat? Vše už tady bylo řečeno, probráno odshora dolů. Když si ten člověk ubližuje tak maximálně sobě, tak je to jeho život.
@sirikit píše: Více
Vcera jsem nejak nestihala na vse reagovat, tak jeste dodatecne…milenecke vztahy vseobecne nebyvaji plavbou po klidnem mori, je to nahoru dolu, ode zdi ke zdi, neznam zadny milenecky par, kde by to bylo porad v klidu…je to obtizny druh vztahu…mnohem vic, nez bezny vztah. Takze tyhle vykyvy a turbulence tam byvaji, neni to nic neobvykleho. Myslim, ze jsi to taky zazila. Ja to popisuju jak to je, bez tech prikras. Kdyby to tady takhe psal kazdy, kdo ma milence, tak ty podobne emocni veletoce, by se daly najit temer vsude. Cili ano, jednou jsem Helmuta milovala, jednou nenavidela, jednou byl super, jednou nemoznej…ano, je to tak
Ty podobnosti ale vidim u vsech takovych pribehu. Vyjimkou je mozna klidna Ven…
Jinak zbytek je hodne vytrzeny z kontextu, takze na to uz nemam kapacity, to rozebirat ![]()
Příspěvek upraven 03.08.26 v 19:46
Konvenční AI modely jsou nastavené tak, aby s tebou souhlasily.
pokud jim teda neřekneš instrukci, že ti mají oponovat. Klidně to zkus a uvidíš ten rozdíl. ![]()
A kromě toho, výstupy AI se dají kopírovat, je tam dole ikonka dvou čtverečků vedle sebe, nemusíš sem dávat screenshoty.
Jinak vím o lidech, co dokázali přesvědčit čínskou AI, aby jim řekla o událostech na náměstí nebeského klidu v roce 1989, o čemž čínský model má zákazano mluvit.
V pohodě.
všecko dobrý. Ale omluva je zde poměrně vzácný jev. ![]()
V tomhle zadna vyjimka nejsem
Ale nestojim o tu nakládačku tady, tak se s tim srovnam sama
@Luxusnixicht alkoholika se někdo pokouší vyrobit ze mě, rok mi tu stojí láhev whisky, tak teď jsem domů dotáhla flašku Legendaria.
![]()
A proč myslíš, že to udělal?
chce se mi říct, ještě větší blbec, než jsme doufali…
@Velryba černá píše: Více
Mne tu taky stoji dva rumy
Ja to nepiju
@Centropen píše: Více
To jsem rada…
Mne to nekdy moc mluvi no…
Helmi by ti mohl vypravet…
![]()