Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18051
3.8.26 19:26
@Venetia píše: Více

Orisky miluju pekanovy :) :* A zrovna si jdu dat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109496
3.8.26 19:27
@Luxusnixicht píše: Více

Ja jsem se zapřela a musim zkusit to hubnuti, jestli to bude fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18051
3.8.26 19:30
@MyMelody píše: Více

To jsem nepotrebovala kvuli nemu, ale kvuli vam :D Ja vim, jak to ke mne ma, ale vy mi to porad vymlouvate…tak jsem chtela jen nazorne ukazat, ze AI to vidi podobne jako ja… ;) Ze to neni nic obvykleho a ze tam musi byt nejake silnejsi pouto, jinak by to nikoho nemohlo bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77835
3.8.26 19:35

Oříšky miluju nejkulaťoulinkatější makadamové. :srdce:
Ale naštěstí je tu nemám, takže si nedám. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
3.8.26 19:40
@Honza 12 píše: Více

A co s tím uděláš, když jí to budeš vymlouvat? Vše už tady bylo řečeno, probráno odshora dolů. Když si ten člověk ubližuje tak maximálně sobě, tak je to jeho život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18051
3.8.26 19:41
@sirikit píše: Více

Vcera jsem nejak nestihala na vse reagovat, tak jeste dodatecne…milenecke vztahy vseobecne nebyvaji plavbou po klidnem mori, je to nahoru dolu, ode zdi ke zdi, neznam zadny milenecky par, kde by to bylo porad v klidu…je to obtizny druh vztahu…mnohem vic, nez bezny vztah. Takze tyhle vykyvy a turbulence tam byvaji, neni to nic neobvykleho. Myslim, ze jsi to taky zazila. Ja to popisuju jak to je, bez tech prikras. Kdyby to tady takhe psal kazdy, kdo ma milence, tak ty podobne emocni veletoce, by se daly najit temer vsude. Cili ano, jednou jsem Helmuta milovala, jednou nenavidela, jednou byl super, jednou nemoznej…ano, je to tak :nevim: Ty podobnosti ale vidim u vsech takovych pribehu. Vyjimkou je mozna klidna Ven… :) Jinak zbytek je hodne vytrzeny z kontextu, takze na to uz nemam kapacity, to rozebirat :lol:

Příspěvek upraven 03.08.26 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18051
3.8.26 19:41

Makadamovy jsou taky super :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109496
3.8.26 19:44

Nechceš zkusit cuketove syrove muffiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito

Konvenční AI modely jsou nastavené tak, aby s tebou souhlasily. :lol: pokud jim teda neřekneš instrukci, že ti mají oponovat. Klidně to zkus a uvidíš ten rozdíl. :D
A kromě toho, výstupy AI se dají kopírovat, je tam dole ikonka dvou čtverečků vedle sebe, nemusíš sem dávat screenshoty.

Jinak vím o lidech, co dokázali přesvědčit čínskou AI, aby jim řekla o událostech na náměstí nebeského klidu v roce 1989, o čemž čínský model má zákazano mluvit.

• Citovat
  • Upravit
792

V pohodě. :hug: všecko dobrý. Ale omluva je zde poměrně vzácný jev. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109496
3.8.26 19:45

V tomhle zadna vyjimka nejsem
Ale nestojim o tu nakládačku tady, tak se s tim srovnam sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
3.8.26 19:46

@Luxusnixicht alkoholika se někdo pokouší vyrobit ze mě, rok mi tu stojí láhev whisky, tak teď jsem domů dotáhla flašku Legendaria. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792

A proč myslíš, že to udělal? :think: chce se mi říct, ještě větší blbec, než jsme doufali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109496
@Velryba černá píše: Více

Mne tu taky stoji dva rumy
Ja to nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18051
3.8.26 19:47
@Centropen píše: Více

To jsem rada… :kytka: Mne to nekdy moc mluvi no… :oops: Helmi by ti mohl vypravet… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová