Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Jege ne, ten jen v uzavrence videl postavu bez obliceje
Ostatni tri ano a to je tak vse. Hodne chlapu no
Jinak ja mam jejich fotky tez ![]()
@Adull píše: Více
Ten s tou hlavou jsem byl já. Sklepali mi tlak a vykopli domů. Další den jsem je otravoval zas, tak si mě zase odvezli, sklepali tlak, nechal 3 hod. čekat na neurologii, a jelikož si mysleli, že jsem kulich, protože se po mě přes známé zdravotníky sháněla manželka, tak mě pro jistotu hospitalizovali na pozorování. A až za 2 dni zjistili, že to byla plnohodnotná mrtvice.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
A mou také jenom bez obličeje, že? Jenom podvozek.
![]()
No nemáš
. Tak pokud tu chces zustat, nejakeho si rychle porid, nebo te pravem kralovny vyhazuju ze dvora
. Nabizim bud Jegise, Fukiho nebo Satana. ![]()
@jege píše: Více
Tebe už budu mít navěky spojeného s jehličnany
@xiaxxx píše: Více
Fuki už je vytížený
Jege má rád jehličí, to nemám.
A Satan je submisivní.
@marin píše: Více
Tomuhle ja taky moc nerozumim…vim, ze v lasce je mozne vse, ale kdyz nekoho opustim, uz ho nechci…nikdy
Ani se mi nestalo, ze bych nekdy chtela nejakou byvalou lasku po letech…to spis naopak
Casto nechapu, co jsem na nich mela ![]()
Hele Lorryho nedam
. Takže nebud náročná! Ještě je tu Vláďa vlastně ![]()
To je dobrá otázka. Tehdy, když jsme spolu chodili, jsem s ním chtěla být až do smrti. Ale já byla dost kritická, a taková klučičí, tvrdá…On byl zase hodně citlivej…Ke konci jsem si nepřipadala vedle něj dost žensky.
No a teď brečím vic jak on a on se ke mě chová jako k ženě. Prostě vyzrál. Citim z něj oporu a vnitřní sílu. To mi kdysi chybělo.
@Luxusnixicht píše: Více
Já zase nechápu, jak jsem ho někdy mohla nemilovat…On mi nikdy neublížil. To spíš já jemu ![]()
Jo to jsem taky tak trochu ja…
Pro me bylo vzdycky nejhorsi, kdyz Ex prisel a pravil - „Pojdme si promluvit“…
To jsem mela chut utect…V tomhle mi dokazal rozvazat jazyk jen Helmut…tomu jsem rikala vse…ne, ze by z toho mel radost
Ale mozna prave tim, ze v nicem netlacil, byl chapavy…tezko rict..ale zna me vic, nez vetsina lidi, vcetne te odvracene stranky.