Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17360
3.8.26 21:07
@Virgin_Mojito píše: Více

Jege ne, ten jen v uzavrence videl postavu bez obliceje :D :jazyk: Ostatni tri ano a to je tak vse. Hodne chlapu no :D :jazyk: Jinak ja mam jejich fotky tez 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39780
3.8.26 21:20
@Adull píše: Více

Ten s tou hlavou jsem byl já. Sklepali mi tlak a vykopli domů. Další den jsem je otravoval zas, tak si mě zase odvezli, sklepali tlak, nechal 3 hod. čekat na neurologii, a jelikož si mysleli, že jsem kulich, protože se po mě přes známé zdravotníky sháněla manželka, tak mě pro jistotu hospitalizovali na pozorování. A až za 2 dni zjistili, že to byla plnohodnotná mrtvice. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39780
3.8.26 21:21
@Luxusnixicht píše: Více

A mou také jenom bez obličeje, že? Jenom podvozek. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15571
3.8.26 21:25

No nemáš :lol:. Tak pokud tu chces zustat, nejakeho si rychle porid, nebo te pravem kralovny vyhazuju ze dvora :nevim:. Nabizim bud Jegise, Fukiho nebo Satana. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.8.26 21:25
@jege píše: Více

Tebe už budu mít navěky spojeného s jehličnany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17360
3.8.26 21:26

Ten jsem nevidela :nevim: :,( Jen tvuj oblicej prave :,( :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.8.26 21:30
@xiaxxx píše: Více

Fuki už je vytížený
Jege má rád jehličí, to nemám.
A Satan je submisivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30296
3.8.26 21:31
@Padlý.anděl píše: Více

Tenkrát ti to tedy osudové nepřišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10050
3.8.26 21:35

Tos to nemohl doma rozchodit?🤦🏼‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17360
3.8.26 21:37
@marin píše: Více

Tomuhle ja taky moc nerozumim…vim, ze v lasce je mozne vse, ale kdyz nekoho opustim, uz ho nechci…nikdy :nevim: Ani se mi nestalo, ze bych nekdy chtela nejakou byvalou lasku po letech…to spis naopak :D Casto nechapu, co jsem na nich mela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15571
3.8.26 21:38

Hele Lorryho nedam :cert:. Takže nebud náročná! Ještě je tu Vláďa vlastně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.8.26 21:45

To je dobrá otázka. Tehdy, když jsme spolu chodili, jsem s ním chtěla být až do smrti. Ale já byla dost kritická, a taková klučičí, tvrdá…On byl zase hodně citlivej…Ke konci jsem si nepřipadala vedle něj dost žensky.
No a teď brečím vic jak on a on se ke mě chová jako k ženě. Prostě vyzrál. Citim z něj oporu a vnitřní sílu. To mi kdysi chybělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.8.26 21:47
@Luxusnixicht píše: Více

Já zase nechápu, jak jsem ho někdy mohla nemilovat…On mi nikdy neublížil. To spíš já jemu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39541
3.8.26 21:49
@Velryba černá píše: Více

155 :kytka:
Aspoň tu laborku!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17360
3.8.26 21:53

Jo to jsem taky tak trochu ja… :oops: :lol: Pro me bylo vzdycky nejhorsi, kdyz Ex prisel a pravil - „Pojdme si promluvit“… :lol: To jsem mela chut utect…V tomhle mi dokazal rozvazat jazyk jen Helmut…tomu jsem rikala vse…ne, ze by z toho mel radost :lol: :jazyk: Ale mozna prave tim, ze v nicem netlacil, byl chapavy…tezko rict..ale zna me vic, nez vetsina lidi, vcetne te odvracene stranky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová