Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
108774
3.8.26 20:20
@Luxusnixicht píše: Více

Mne tu vzdycky akorat setrou, a já zase tak odolna nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17360
3.8.26 20:25
@Venetia píše: Více

Jo, je to tu nekdy narocne…ja jsem mozna opravdu trochu masochista :mrgreen: A nekdy me to taky zasahne a mrzi, nektere veci…ale co se Helmuta tyce, tak uz jsem si vyslechla asi vse :lol: Ale je jasny, ze jsou veci, ktere bych sem nepsala…ted nemyslim, co se Helmuta tyce…tam vesmes pisu skoro vse… Spis uplne jine veci. A zase u Helmuta to u me bylo natolik silene, ty zacatky, ze kdybych se z toho nemohla vypsat, asi uz jsem v blazinci :lol: Bylo to emocne uplne za hranou. Ted uz je to o dost lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
3.8.26 20:27

@sirikit

Cuketové sýrové muffiny, neuvěřitelně chutné

Ingredience
1 šálek strouhaného sýra podle libosti
3 vejce
1 šálek mouky typu 405
1 cuketa, pečlivě nastrouhaná
1⁄4 červené papriky, jemně nakrájené
1 lžička jedlé sody
Máslo na pánev na muffiny

Nejprve vejce porazte v míse, promíchejte se solí, pepřem a v případě potřeby i s dalším kořením a vyšlehejte metlou. Poté přidejte nastrouhanou cuketu a promíchejte. Přidejte také nakrájenou papriku.

Nyní s ním smíchejte nastrouhaný sýr. Přidejte mouku do mísy a rovnoměrně promíchejte s ostatními přísadami, aby se vytvořilo těsto. Nyní přidejte jedlou sodu. Předehřejte troubu na 180 stupňů (horní a spodní teplo).

3. V důsledku toho důkladně namažeme muffinovou misku máslem. Nyní rozložte směs těsta na 9 žlabů muffinů.
Muffinovou pánev zasuňte do předehřáté trouby a cca. Pečte 30 minut.

Po uplynutí doby pečení vyjměte formu, nechte muffiny mírně vychladnout a jemně uvolněte z žlabů.
Nyní mohou být muffiny podávány nebo zdobeny na talíři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
3.8.26 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
3.8.26 20:31

@Rosebery různí lidi tady psali, že dostali od Son fotky nebo docela tušili, jak vypadá. Lorre, Andelskejsatan, Pírko, patrně jege :lol: hodně chlapů :)
Tak buď jim je posílá sama nebo je přeposílají mezi sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30296
3.8.26 20:33
@Padlý.anděl píše: Více

Vy jste spolu chodili a pak se rozešli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
3.8.26 20:36

Díky moc!

@Adull :dance: Čím bys nahradila tu mouku? :nevim:
Jemně mleté ovesné vločky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30296
3.8.26 20:38
@stock píše: Více

Také máme v rodině - ne z mojí strany (to už bych po tom pátrala), kdo je dcer praděda. Pravděpodobně to bude nějaký cizinec. V rodném listu uvedený není a holek prababička si to vzala do hrobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30296
3.8.26 20:42

No je to povaha na houby. Vůbec nevíš, co vlastně ten člověk chce, když nic neřekne. Nevíš, co si myslí. A pak se zbytečně užírá celý život a čeká na to, co už je nenávratně pryč. Son táta si přece nemůže myslet, že se k němu jeho ex vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30296
3.8.26 20:46
@Luxusnixicht píše: Více

A pak je druhý extrém, který nic nechce řešit, nic neřekne a pak přijde, že končí. A nenaděláš s tím taky nic. To mně přijde dost nefér vůči tomu druhému, když mu nedá ani šanci, aby s tím mohl něco udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
3.8.26 20:47
@sirikit píše: Více

Já určitě, vločky můžu
Nebo nějakou tu doporucovanou mouku, v tom se nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
3.8.26 20:49
@marin píše: Více

To nepopírám, ale mam to podobně, takže to chápu

I když zase v nějakém dlouhem vztahu se projevit umím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10050
3.8.26 20:52
@sirikit píše: Více

Může být…případně vločky namlít a máš z nich mouku…používám i lněnou, hrachovou, z červené čočky…do sladkých věcí hodně mandlovou a kokosovou…

Jinak dělám na sladko cuketové muffiny případně do menší formy na dort..
Cuketa střední, dle velikosti 2-3 vejce, dvě lžíce mandlovky, dvě kokosové, sáček proteinu (používám Venira čoko nebo perník)- nemusi být o to vic mouky, kakao a dvě lžíce sladidla, trochu prášku do pečiva..je to vláčný moučník..

Příspěvek upraven 03.08.26 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
3.8.26 20:52
@Virgin_Mojito píše: Více

Jj, ale spíš, aby byla srozuměna s tím, že s nimi můžou udělat všelicos. Zvláště u Pírka v jeho stavech bych byla připravena na všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
3.8.26 20:58
@marin píše: Více

Ano. Já jsem se s ním kdysi rozešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...