Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Mne tu vzdycky akorat setrou, a já zase tak odolna nejsem.
@Venetia píše: Více
Jo, je to tu nekdy narocne…ja jsem mozna opravdu trochu masochista
A nekdy me to taky zasahne a mrzi, nektere veci…ale co se Helmuta tyce, tak uz jsem si vyslechla asi vse
Ale je jasny, ze jsou veci, ktere bych sem nepsala…ted nemyslim, co se Helmuta tyce…tam vesmes pisu skoro vse… Spis uplne jine veci. A zase u Helmuta to u me bylo natolik silene, ty zacatky, ze kdybych se z toho nemohla vypsat, asi uz jsem v blazinci
Bylo to emocne uplne za hranou. Ted uz je to o dost lepsi.
Cuketové sýrové muffiny, neuvěřitelně chutné
Ingredience
1 šálek strouhaného sýra podle libosti
3 vejce
1 šálek mouky typu 405
1 cuketa, pečlivě nastrouhaná
1⁄4 červené papriky, jemně nakrájené
1 lžička jedlé sody
Máslo na pánev na muffiny
Nejprve vejce porazte v míse, promíchejte se solí, pepřem a v případě potřeby i s dalším kořením a vyšlehejte metlou. Poté přidejte nastrouhanou cuketu a promíchejte. Přidejte také nakrájenou papriku.
Nyní s ním smíchejte nastrouhaný sýr. Přidejte mouku do mísy a rovnoměrně promíchejte s ostatními přísadami, aby se vytvořilo těsto. Nyní přidejte jedlou sodu. Předehřejte troubu na 180 stupňů (horní a spodní teplo).
3. V důsledku toho důkladně namažeme muffinovou misku máslem. Nyní rozložte směs těsta na 9 žlabů muffinů.
Muffinovou pánev zasuňte do předehřáté trouby a cca. Pečte 30 minut.
Po uplynutí doby pečení vyjměte formu, nechte muffiny mírně vychladnout a jemně uvolněte z žlabů.
Nyní mohou být muffiny podávány nebo zdobeny na talíři.
@Rosebery různí lidi tady psali, že dostali od Son fotky nebo docela tušili, jak vypadá. Lorre, Andelskejsatan, Pírko, patrně jege
hodně chlapů ![]()
Tak buď jim je posílá sama nebo je přeposílají mezi sebou.
@Padlý.anděl píše: Více
Vy jste spolu chodili a pak se rozešli?
@stock píše: Více
Také máme v rodině - ne z mojí strany (to už bych po tom pátrala), kdo je dcer praděda. Pravděpodobně to bude nějaký cizinec. V rodném listu uvedený není a holek prababička si to vzala do hrobu.
@Venetia píše: Více
No je to povaha na houby. Vůbec nevíš, co vlastně ten člověk chce, když nic neřekne. Nevíš, co si myslí. A pak se zbytečně užírá celý život a čeká na to, co už je nenávratně pryč. Son táta si přece nemůže myslet, že se k němu jeho ex vrátí.
@Luxusnixicht píše: Více
A pak je druhý extrém, který nic nechce řešit, nic neřekne a pak přijde, že končí. A nenaděláš s tím taky nic. To mně přijde dost nefér vůči tomu druhému, když mu nedá ani šanci, aby s tím mohl něco udělat.
@sirikit píše: Více
Já určitě, vločky můžu
Nebo nějakou tu doporucovanou mouku, v tom se nevyznám
@marin píše: Více
To nepopírám, ale mam to podobně, takže to chápu
I když zase v nějakém dlouhem vztahu se projevit umím
@sirikit píše: Více
Může být…případně vločky namlít a máš z nich mouku…používám i lněnou, hrachovou, z červené čočky…do sladkých věcí hodně mandlovou a kokosovou…
Jinak dělám na sladko cuketové muffiny případně do menší formy na dort..
Cuketa střední, dle velikosti 2-3 vejce, dvě lžíce mandlovky, dvě kokosové, sáček proteinu (používám Venira čoko nebo perník)- nemusi být o to vic mouky, kakao a dvě lžíce sladidla, trochu prášku do pečiva..je to vláčný moučník..
Příspěvek upraven 03.08.26 v 20:53
@Virgin_Mojito píše: Více
Jj, ale spíš, aby byla srozuměna s tím, že s nimi můžou udělat všelicos. Zvláště u Pírka v jeho stavech bych byla připravena na všechno.