Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: VíceÚplně stejně.
@Venetia píše: Více
Taky myslim, ze je tu vetsina milencu na pohodu…
Obycejni chlapi…ne dokonali a samozrejme po te moralni strance ne uplne na vysi…ale zase nejsme monogamni druh, do jiste miry je to tedy prirozenost a taky urcite sobectvi, i to je vice, ci mene vlastni kazdemu z nas…a jak pises, jsou daleko horsi zverstva…
![]()
@Padlý.anděl píše: Více
To bych si asi dala určitě větší čas na případné rozhodnutí, zda s ním jít do vztahu. Můžeš to tak cítit jen v této době, kdy jsi oslabená. A on to taky může mít v podvědomí to tvoje odmítnutí.
@xiaxxx píše: Více
Lorry je u me ve sklepe
V nedeli jsi mi ho prece vracela
![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jistě. Dišgriminácija! Hlavně to vysvětluje některé věci v postech.
@Padlý.anděl píše: Více
Tak deji se ruzne veci…a nekdy k tomu clovek dospeje pozdeji…ale zase ja treba, jak jednou prestanu milovat, vratit se to neda…takze tohle se mi nestalo. K exmilenci mam treba vyslovene odpor
A jeho sexualnich nabidek bych nevyuzila, ani kdybych mela lezt po zdi…pak je kamarad, kde ta pritazlivost porad je, ale nejaka laska nenavratne pryc…Helmut to jeste stihnul a slo to obnovit… A Andy je vyjimka, ktere podlehnu i za 10 let
Ale to je opravdu vyjimka…a asi ty me nemecke koreny
![]()
@marin píše: Více
Tak on to moje odmítnutí určitě v podvědomí má. Vrací se k tomu dost často…Rozebirame to horem, dolem. Hlavně mi říká, že kdybych ho neopustila, že by byl se mnou napořád. Mrzí ho, že to není snazší.