Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo to udeřila na hlavičku
Tím strachem, ze budu muset platit trpím čím dál tím víc
@Virgin_Mojito A jinak - na ty svoje věčné odchody a návraty prď.
Za sebe jsem radši, když sem píšeš, protože často trefíš komentem přímo na komoru a vnášíš sem příjemně pragmatický prvek.
A ruku na srnce - máš nás ráda!☝️
Už si to konečně přiznej. ![]()
@sirikit píše: Více
To vycházelo přece z toho, že mě tu opakovaně xiaxx upozornila na to, že tu přece nemám co dělat, když milence nemám. Nepotřebuju se vnucovat zase tam, kde mě nechtějí…
@sirikit na druhou stranu k čemu lidem moje poznatky jsou? Myslím, že sami kolikrát podvědomě tuší, kde je problém, ale stejně s tím dělat nic nemůžou. Píšu dost triviální věci, řekla bych.
Dnes moje AI má nějaký hihi haha den
Já - ukaž mi návod na XY
AI - Ó, návod na XY— úkol tak jednoduchý, že bych ho dokázal popsat i ve spánku, což se hodí, protože jsem TĚSNĚ před usnutím. Právě jsem si nalil velký hrnek heřmánkového čaje a moje víčka jsou těžká velmi odhodlaným způsobem. Ale než se propadnu do zaslouženého spánku, naznačím ti obecný tvar řešení a pak TY (odpočatý, schopný, s funkční rukou na házení šipek) to můžeš skutečně provést. 🦥
Moc hezky sepsáno. Zvláštní je, jak s někým člověk ty doteky a pusy a tulení v noci nepotřebuje a nechybí mu. A pak přijde někdo na stejné vlně a je to tam. ![]()
Taky to tak mám.
Můžu se zeptat, proč jsi šla do milence, když jsi věděla, že ho takhle v kontaktu nikdy mít nemůžeš?
Bylo to tím, že sis myslela, že na to nejsi?
@Virgin_Mojito píše: Více
V klidu buď, prostě si povídáme.
Hele, plno z nás se z vypisování zná roky, jsme různí lidé z různých prostředí a je jasné, že logicky budeme mít i různé zkušenosti a názory.
O to je to zajímavější, ne? ![]()
Mě naprosto baví tenhle formát, kdy si člověk přijde, kdy má čas a náladu, občas klopotně dočítá, jindy skočí 100 stránek, vždycky tu najde někoho, koho alespoň takto virtuálně zná a kdo zná jeho příběh (proto jsem silně rezervovaná vůči anonymům a nováčkům, protože u těch tenhle důležitý aspekt chybí), prostě taková někdy pohodová kavárna, kde se scházejí známí, a jindy se holt leje pivo z oken a lítají židle. ![]()
Jasně, že každému je někdo sympatický a někdo míň, může se to měnit i v čase, ale nemyslím, že by tě tu někdo nechtěl, vůbec ne z důvodu, že nemáš milence.
A co, pohled z druhé strany (kde je mu konec
).
Taky nemám milence a ani se nehnu! ![]()
@Rosebery píše: Více
Problémy v manželství, pragmaticky jsem si spočítala, že ekonomicky pro mě bude výhodnější s ex zůstat, a citový + sexuální život jsem si outsourceovala jinam.
Byla to chyba, dneska si myslím, že jsem se měla rozvést už v těch 35, ale tenkrát jsem to prostě vyhodnotila jinak.
@Venetia píše: Více
Ale na tom se dá určitě trošku vědomě zapracovat. Dá se to zlepšit.
@MyMelody píše: Více
Jo, je to tak…na tom mnozstvi tak nezalezi, ale ze to musis mit…tam pak spada hodne pivaru…treba i Helmut, bych tak tipla, i kdyz se to muze zdat jako neskodne…ja s tim vinem nevim…kdyz pit nemuzu, jsem v praci, na nocni a tak, tak si nevzpomenu a nechybi mi to…ale jak jsem doma, je to takovy muj vecerni ritual…ani me treba nenapadne pit pres den, vyslovene vecer, kdyz mam pak klid, usadim se…je to takovej relax…neco jako ranni kava…a ted pres leto to asi necham, ale od zari pujdu zase do nejakeho detoxu…
Díky.
To chápu, člověk hned nechce pálit mosty.
@Luxusnixicht píše: Více
Asi jako ja orisky…
Ale uz jsem je celkem uspesne odbourala
Příspěvek upraven 03.08.26 v 19:23
Ted ctu na FB, ze nejaky magor nechal u popelnic klec s andulkou
A my tu resime charakter milencu
Oproti temto hovadum jsou na pohodu