Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Rozumim. Hlavne, ze ti je lepe, to zni dobre.
@MyMelody píše: Více
Ono když s nimi normálně mluvíš, reaguješ na to, co ti říkají, je jim patrně jasné, že nejsi v bezvědomí, otok mozku se nekoná a tělesné otvory ti tedy prolévat chlazeným fyziologickým roztokem nebudou.
Čili mne jen zajímalo, zda mohu udělat něco navíc, nic jsme neobjevili.
@M_Vladim píše: Více
Z Jižních Čech až do Prahy?
Hodnej
,aspoň nebudu sama, s kilama hore.
![]()
No asi ano
, když se takhle tejráš už několikátý den. ![]()
@Rosebery píše: Více
Nechť tě můj nedostatek zkušeností nikdy nepotká! ![]()
Odběry, donést čaj, infuze s Paracetamolem a jiné mňamky
Když budeš mít štěstí, jako bonus fešák u vizity
A to nejdůležitější, klid bez vaření, děti a spolubydlícího. ![]()
@Rosebery píše: Více
Já své zkušenosti bohatě zúročuji u dítěte. Zrovna v dubnu jsem mu zachránila ledviny. Holt jsem často lepší, než celý průvod doktorů. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Dík, dost mě to štvalo. ![]()
Sice jsem žádné problémy neměla, ale stejně nikdy nevíš, co ti najdou, znáš doktory.
Od středy jsem silně omezovala jídlo - v podstatě jsem jedla jen vařené kuřecí, čirý přecezený vývar, bílý toastový chleba a rýži - já, za běžných okolností gurmán a huba maholná, která není líná si kreativně vyvářet a vypíkat, aby se přitom navíc pokud možno hublo.
V sobotu jsme byli u kámošů na hodech, kámoška tak skvěle vaří, a já šudáč o vodě a dvou krajíčcích suchého chleba
, včera už jen hrnek vývaru v poledne a jinak vůbec nic, k tomu teda popíjení litrů toho projímadla a vody. ![]()
Prostě pár dní, které si úplně neužiješ, ale teď mám deset let pokoj od kolonoskopie i hovínkovýho testu, zdrávas královno! ![]()
Fakt mám upřímnou radost a už vymejšlím, co teď výtečného uvařím. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Ne, proč? Co potřebuji, to mi donesou, jinak se zabaví buď samy, nebo společně. ![]()
@aiwwa píše: Více
Utrpením ke štěstí. ![]()
Kolikátý je to den, třetí? Čtvrtý?
Normální člověk by se čtyřicítkami několikátý den minimálně doktorovi volal, Velryba hrdinně píše na eMimino. ![]()
@Honza 12 píše: Více
A není to jedno?
Ať si je každej štastnej nebo nešťastnej, jak uzná za vhodné.
Aneb jak správně píše Melody: každý svého štěstí pyrotechnikem. ![]()