Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Ale přesto vyzvídají! Co kdyby se jím to mohlo hodit v nějaké jiné diskuzi, že?
![]()
@zmrzlik píše: Více
A není to škoda? Víš, jak bychom se měli? ![]()
Aspoň na toho Harry Potěra by to chtělo!
![]()
@marin píše: Více
Ty se ptáš, já odpovídám! Chceš mi nařizovat, co a jak mám cítit? Ty máš svůj život, já svůj!
Na to, že se pohybuješ v dané branži, tak jsi tu nikdy neposkytla žádnou relevantní informaci ohledně dané problematiky, byť jsem Tě o to kdysi přímo prosil v SZ.
Takže nějaké názory, co a jak mám a co Ty máš a nemáš ráda jsou pro mě irelevantní. Jenom si tu honíš ego a snažíš se vypadat nad věcí, jak Matka Tereza, ale přitom si nezapomeneš kopnout, když k tomu máš příležitost.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Tak my přijedeme spolu.To by bylo, aby brácha nevylezl aspoň ugrilovat souvlaki ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Já za to nemohu, že čteš zadkem a píšeš si tu sama, co chceš slyšet ode mě.
![]()
@jege píše: Více
A nemůže to být tak, že má pocit, že když tě potřeboval, tak jsi tu pro něj nebyl. A zájem máš, až když je dospělý?
Nemůžu, když chci já, a nechci, když to mám nařízeno, a mě to nevyhovuje! Stačí to takhle, anebo ještě něco na tom nechápeš? ![]()
To jím nenapíšem, to by pak Mango a Marin vytahovaly v každé diskuzi! ![]()
Ne, nemůže, jelikož v dětství byl u nás pečený vařený a až v dospělosti se to zvrhlo.
Jo, najíme se, Lorreho zavřeme zas do klece a my tři si uděláme hezký FFM večer.
![]()
@jege píše: Více
Pokud něco konkrétního potřebuješ a mas dotaz, můžeš do sz napsat. Nejsem si vedoma, ze by to byla nejaka otazka, na co si se ptal. Ale na danou problematiku máme jiný názor, tak nevím, jestli by ti to bylo k něčemu. A matka Tereza určitě ne.
ale co mne vadi klidně řeknu, nebojím se toho. ![]()