Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Díte je neopomenutelný dědic..a i když budeš mit závěť…vynechat ho nemůžeš…tedy můžeš, ale je to k ničemu. Pokud ho nevydědíš má dospělé dítě a přip. po jeho smrti vnouče nárok na 1/3 povinného podílu…nezletilé dítě 1/4 povinného podílu.
@Velryba černá píše: Více
Ano, je to tak… každý si do toho projektuje hlavně sebe…
Ona je otázka, jestli by nebyl pruser, že jel k moři sám
Třeba by mu to žena vyčítala.
To nevíme.
@sirikit píše: Více
Jenže ono nejde o manické úsilí někoho přesvědčit, co kdo musí dělat, ale když mě někdo přesvědčuje, že kecám blbosti, tak mu teda dokážu, že blbosti kecá on, protože je to, co tvrdím, že zakotveno v zákoně i smlouvě, kterou dotyční dobrovolně a ochotně podepsali!
A samozřejmě, když se chce, tak jde všechno, otázkou je, je to za to stojí a jestli to člověk tak vůbec chce. Můžeme prodat nedokončený barák, rozdělit prachy, koupit dva skromné byty, třít nouzi s bídou, děti mohu vidět párkrát týdně a za to mít volnost a případně si někoho dovést na noc nebo mít kratší či delší vztahy.
Žít s někým trvale bych už asi moc nechtěl a styděl bych se nějaké nabídnou takový život, ve kterém stejně budu jednou nohou v bývalém vztahu. A když manželce odejdou chronicky nemocné ruce natrvalo, tak děti zůstanou na mě, a budu v patové situaci, protože se nedokážu o ně postarat ani finančně a ani fyzicky. A staršího do ústavu dát nechci za žádnou cenu. To mi za ten náhodný šuk anebo nějaký vztah na stará kolená nestojí, to raději udělám křížek na zbytku svého života. Mám to jak Son, současná situace je asi nejlepší varianta ze možných, ostatní jsou moc riskatní a nevratné.
A dovča v současné době a za současných podmínek mě moc neláká, jenom jsem probíral, jestli by nebyl nějaký kompromis, který by mě zlákal natolik, že by mi stál za všechno to vyřizování kolem. ![]()
PS: Nikdo Tě tím hromosvodem nenutí a nenutil být, do diskuze se zapojuješ a zapojovala sama, jenže Ty, stejně jako Adull, nedokážeš strávit, že prostě nemáš pravdu a když Ti to někdo dokáže fakty, tak se to snažíš aspoň zlehčit a udělat z protivníka blbce a potížistu.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Son, nic nikomu nemusis vysvetlovat a muze ti byt jedno, co si o tom myslime my. Vas pribeh je VAS pribeh, patri tobe a Helmutum a jak to vidime my, neni dulezity.
Vis, ja si myslim, ze kdyz je clovek o svem vztahu vnitrne presvedceny, nepotrebuje k tomu potvrzeni/porozumeni okoli, protoze on vi, citi jasne, jak to je. Ale pokud nekdo neco tak osobni a intimni, jak jsou jeho vztahy, dlouhodobe rozebira, obhajuje a snazi se presvedcit okoli o tom, co je mezi nim a partnerem, je to proto, ze ma pochybnosti a prave proto hleda validaci okoli.
Pokud jsi si jista tim, co mezi vami je, nas k tomu nijak nepotrebujes a muze ti byt fuk, jak to vidime my. ![]()
Tak ono to je pověstné, kdo nechodí v mých botách, tak ví houby ![]()
@Centropen píše: Více
Já myslím, že ty jsi byla vesměs v pohodě
A já si to tak neberu… ostatně to bych tu ani nemohla diskutovat..vadilo mi to pak spíš už kvůli Helmutovi..a přišlo mi postupně nefér, psát tu ne vždy hezky o někom, kdo se k tomu nemůže vyjádřit. Vím, že není svatý, ale mělo by to být mezi námi.
Příspěvek upraven 09.08.26 v 12:01
@Virgin_Mojito píše: Více
Ale prdlajz! Jenom odmítám realizovat všechny idei, které motorová myš vygeneruje. A raději vyřizuji něco, v čem vidím smysl, než něco, co mi přijde zbytečné. Prostě o tom musím být přesvědčen, a má to jde samo, ale když o tom přesvědčen nejsem anebo je těch pro a proti příliš, tak rozhodnutí odkládám anebo se na to vykašlu. ![]()
@marin píše: Více
Já ale nechci politovat, jenom nahlas uvažuji, jestli existuje nějaká varianta, která by stála za tu námahu a bonusy by převážily malusy. Zatím jsem na nic nepřišel, což neznamená, že když na to přijdu v úterý večer, že ve středu neodletím. Já když se zapálím, tak hořím a sice je to většinou za 1 minutu 12, ale to mě tak nabudí, že to za tu 1 minutu zvládnu. ![]()
@MyMelody píše: Více
Já to nerozebírala.. jen jsem občas napsala něco aktuálního a víceméně jsem se do toho nechala vždy vtáhnout od vás…
A jen jsem odpovídala. A vlastně jeden můj příspěvek, se díky vašim komentářům řešil třeba měsíc ![]()
@jege píše: Více
Ja to chápu, proste k tobě nemá syn vztah. Ty vztahy se naruší. Kolik bylo synovi, když jsi odešel?
@Luxusnixicht píše: Více
Bingo, to je ono! Nejdříve to z Tebe vytáhnou a pak se to omílá měsíc! To mě právě nejvíc na Helmutech štvalo! Každý se k tomu musel vyjádřit, a to i opakovaně, že toho bylo na X stránek. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Vždyť mu sama říká, ať si užije volno, dokud je sám. Pak ho zase bude potřebovat, aby jí pomáhal. To spíše ona od něj bude poslouchat, jak oni se rekreovali a on musel chudák pracovat a řešit barák. ![]()