Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
Myslíš něco typu - jídlo máš v troubě, pivo v lednici, jestli dostaneš chuť na sex shukej, ale nebuď mě!
![]()
@zmrzlik píše: Více
Njn, to zas byl opačný extrém ala mouchy snězte si mě.
![]()
@Venetia píše: Více
Na děti se nevykašleš, a ona to také nemá lehké. ![]()
Zrekreovat děti, aby vydržely zimní nemoci.
![]()
Dokud makám, tak mám klid, a doufám, že v baráku se ráno uklidím dolu do kanceláře, a do večera budu mít klid.
![]()
@jege píše: Více
Nevíš, co chceš.
palilo tě dobře bydlo, tak jsi takhle dopadl. ![]()
@marin píše: Více
Njn, v mládí přílišná pasivita štve stejně, jako ve stáří přílišná aktivita. A s podobnou doživotní zátěží nikdo nepočítal… ![]()
@marin píše: Více
Myslíme, že ona nechce. ![]()
Pár iniciací z naší strany bylo, proběhly i setkání, všechno super a… ticho. Něco jako Andy u Son. Při osobním setkání všechno super, pak chvilku kontakt běží a… zase nic. Několikrát to takhle zopakuješ, a pak už máš pocit, že je to trochu trapné a dítě by také mělo občas nějakou inciatívu projevit i samo.
Narozeniny mám dříve, s prostředním mají narozeniny ve stejný den, ale logicky mu prostřední dítě samo zavolat nemůže, svátek má zase spolu se mnou, takže je příležitost, jak se ozvat, ale zjevně není zájem a já se nerad vnucuji. ![]()
@jege píše: Více
Ona? Ja pochopila, ze je to on - syn. Nebo snad nemyslíš ex, ze by ho štvala proti tobě? A proč mluvíš v množném čísle? Co je tvému prvnímu synovi do tvé nové manželky? Ty jseš jeho táta. Pochop, že tvůj syn z prvního manželství nikdy tvou novou rodinu nepřijme/neprijal. To je jen naivní představa odcházejících tatínků od první rodiny. V drtivé většině o ty první děti přijdou.