Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39218
8.8.26 22:30
@Centropen píše: Více

To ne, jenom do do 20.08. a jenom EU. V Egyptě nebudu na příjmu a také Egypt v srpnu je jenom pro sebevrahy! 8o :mrgreen:

PS: Jednou jsem takhle odjel na dovolenou, a hned další den zakázka na 500.000 Kč! Naštěstí jsem to zvládl ošéfovat přes kolegy ze Slovenska, kteří se mi o zákazníka postarali a zisk zůstal mě, jelikož to byli současně mí dodavatelé, takže oni meli zisk ze mě a já ze zákazníka, ale ne vždy se to povede a bez spojení bych o zakázku přišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.8.26 22:32
@jege píše: Více

Počkej, jak bez spojení? Egypt není severní pol. Hotely jsou běžně pokryté wifi a předpokládám, ze když jsi OSVČ tak máš tarif pracovní a případný roamingový balíček tě nezruinuje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 22:33
@Venetia píše: Více

Zachránit jej asi již není možné, ale rozejít se také né a strávit dalších 2-20 let v permanentní válce Roseových asi nezvládnu, takže je lepší najít nějaký kompromis pro všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.8.26 22:35

@jege a Egypt v srpnu je jak letošní srpen tady. :mrgreen: skoro. Plus je tam more, vítr, bazény…jiné klima. Ale vedro to je, fo je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 22:38

Volání za 55 - 65 Kč/min. mě nezruinuje? Tak to teda zruinuje, protože to může být dalších několik tisíc až desítek tisíc za telefonní hovory! Já klidně se zákazníky mluvím i několik desítek minut na jeden hovor, a ten může vyjít i na přes 1.000 Kč! 8o :zed:

https://www.o2.cz/…oaming/egypt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.8.26 22:40

Ale ty nejsi v kompromisu, ty jsi extrémně nespokojený. Kompromis je něco, co uděláš a zas tak moc tě to nedere, u tebe to ale vnímám hodně jinak.
Necítíš na sobě, ze se to kupí a bobtná někde pod povrchem?
Víš jak, kdyz jsme tady x krát říkaly LX, že jde na sílu přes sebe, tak ty to máš myslím taky tak. To, ze to nazýváš kompromisem na věci nic nezmění.
Potřeboval bys někoho, kdo vaši situaci bude umět vidět a posoudit nějak nestranně, nezaujatě.
Ty máš totiž pocit, ze jsi rezignoval a věc vyřešil, ale ono to tak není. Se.re tě to. vsechno a se.re tě to čím dál víc.
Kde se vám vlastně v životě vzala ta švagrová a proč váš život ovládá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.8.26 22:46

Koupím balíček, volám přes wa. Případně vše komunikuji přes email s mohou omluvou že se za dva dny ozvu. Nemyslim si, že bys měl až zas takový frmol, že by něco nepočkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.8.26 22:47

Teď tam ale bude na chcipnuti vedro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.8.26 22:49
@M_Vladim píše: Více

Ješteže tam nemáte Fantomase. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.8.26 22:50

Určitě. Jen co se ochladí. :* :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 22:52

Velice jednoduše, stačí, když má tá jedna z nich dítě, které vyžaduje neustálou péči a u kterého je šance, že hodně věcí půjde spravit, hlavně tu maminku v tom všichni podporují a lákají jí domů, tj. do původní vlasti s tím, že je tam mnohem více možností léčení, jak babička, tak ségra jsou doktorky, takže poskytnout radu, podporu a pomocnou ruku.

A a ta ségra je navíc svobodná a taková i zůstane, protože je to princezna, pro kterou ňoumové nejsou dost dobří a s hajzlíky si většinou natluče hubu. S rodinou manžela nejsou kvůli nové manželce dobré vztahy, takže se v rámci klidu v rodině styky omezí, což se ovšem v budoucnu využije jako argument, že manželova rodina, na rozdíl od manželčiny, nepomáhala a když se narodí další dítě, které manželčina rodina kdysi moc chtěla, tak najednou se na ně všichni vybodnou a zůstane to jenom na nich dvou.

Když na to manžel, který kvůli tomu přišel o životní šanci a možnost být do konce život a v balíku poukáže a snaží se postavit hranice oni a my, tak to manželku chvilku rve na kusy, ale nakonec si paradoxně vybere my a Ty, načež je další perspektíva jasná a postupný rozkol už je jenom otázkou času. Je to takhle dost pochopitelné, abych nebyl zas obviněn z tapetování a vyvolávání lítosti ke své osobě? ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5854
8.8.26 22:53

To je jasný, že pro syna ano.Ale může tam být na rezervaci ona nebo se střídat. Ne, že všechno Jege, sluha dvou paní. :P To tvoje all in a hogo fogo stejně neocení. :hug: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 23:01

Jenže já to už vyřešil a s tím ještě nějakou dobu vydržím. Jiné řešení to nemá a možná se to časem nějak vyřeší i samo. :think: :nevim:

Hele, na dnes sem měl hodně kritickou situaci - včera měla dorazit rodina a dnes jsem měl mít nějakou akci, na kterou bylo blbé jít, ale současně mi bylo líto nejít. Nechal jsem to být, nelámal přes koleno, a co myslíš? Rodina nepřijela a akce se nekonala, takže zbytečný stres.

Já už se vztekám čím dál, tím méně, pokud ovšem ze mě někdo na eMiminu nedělá blbce a vytrvale mě nepřesvědčuje, že to, co jsem napsal, jsem myslel úplně jinak, a to, co vím na 100%, je úplně jinak, protože dotyčné osoby si to prostě myslí. :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 23:06
@Luxusnixicht píše: Více

Ale jo, mě by zas tolik nevadilo, ale oproti válení se doma v tom zas nevidím velký smysl a chybí v tom ten bonus, že to má nějaký smysl - romantika pro dva, zábava a zážitek pro děti a pod.

To už by mě víc bavila dovolena bez těch lidí, fakt na pustém ostrově anebo někde v zimě v divočině ve srubu, stovky km od lidí, kde bych si musel zatopit, připravit jídlo a pak si číst knížky anebo sekat dříví.

PS: Našel jsem nedopsaný příspěvek v dalším okně, jak jsem musel ještě musel odjet na barák se vyrovnat s řemeslníkem, tak jsem ho dopsal se zpožděním. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39218
8.8.26 23:15

Tak internet by asi takový problém nebyl, mám moc dobré zkušenosti s GlobalYo.com, přes který zařizují Internet rodině a švagrové, když letí přes Turecko, ale já potřebují být na příjmu normálního telefonu, protože to může být zákazník, který mi tu dovolenou zaplatí celou najednou, ale také nějaký agent s teplou vodou, který mě bude stát 55 Kč jenom za zvednutí telefonu. :zed: :pocitac:

Ale Egypt bych teď v létě stejně nebral, to už raději Turecko, ale ideálně Řecko, Itálie, Španělsko a pod. :think: Ale asi si nechám zajít chutě a vylákám Zmrzlíka na Harry Pottera! :* :hug:

PS: A skočíme na piňa koládu a vyzkoušíme sex na pláži! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová