Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zmrzlik píše: Více
A víš, jak je to osvěžující, když mi nikdo neodporuje a po dočítání 10-15 stráněk zjistím, že poslední jsou čistě moje a nemusím je dočítat?
![]()
@jege píše: Více
Já nedočitám a už vůbec ne tolik stránek
No to věřím, že jsi ve svém živlu. ![]()
Proto to tu píšu shrnuto na 1-2 stránkách, aby sis mohla ty největší perly, tj. příspěvky ode mě přečíst rychle a najednou.
![]()
To jsi hodnej. Aspoň nemusím lítat po celým emiminu a hledat Tě ![]()
Ještě by to chtělo Hanču a Madonnu, ať to nemusíš odmakat za celý harem.
![]()
V dnešní době, kdy polovina mladých dítě nechce, v dnešní době antikoncepce, jsou tyhle machistické výkřiky o ženské nevěře a věkovém rozdílu mimo mísu. Mluvim teda o střední Evropě.
@Arturie píše: Více
Chtěla jsem napsat něco podobného
Páč předpokládám, že od dob, kdy naši předci ulovili prvního mamuta, už doba přeci jen trochu postoupila vpřed
A teda nepochopila jsem, proč by muž měl být schopný se postarat o dítě v 50-60 letech a žena ne
A jak by to finančně chtěl táhnout do 80ti
Jakože by pracoval až do hrobu? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
My ještě můžeme být rady, ze žijeme v Evropě. Mam brigádu v tom sportovním zařízení, takže lidi z ulice. Tuhle prisel Arab, neco sáhodlouze studoval na otevírací době a ceníku, a pak se velmi lámanou češtinou zeptal. Tak jsem plynule přešla do angličtiny (což normální cizinec ocení) a řekla mu něco ve stylu, že čísla jsou stejná a ano, ta otevírací doba platí jak je napsáno. Ten se moh pos…že to je urážka, že na něj mluvim anglicky. A stěžoval si chlapovi vedle v krámku, anglicky
takze bylo jasne, ze jediny, co mu vadi je to, ze jsem zenska a mam mozek (mozna i výstřih mu vadil). Normalne jsem se zamkla, kdyby se náhodou vrátil s kyselinou a chtěl mi ji chrstnout do obličeje. Takze buďme jeste rády za československá macha, co řeší jen, kolik zenska měla chlapu a jestli jsou mladší než ona. Stejne jim na to se.re Bilej Tesak.