Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
No, to jsem, zrovna se mi v pondělí chechtal, že jsem široko daleko jediná opravdu bílá. ![]()
@Arturie píše: Více
Vždyť to píšu… Milujme se a množme se..
Vzhledem k tomu, že máme v Evropě svobodné volby a oni budou sjednocení pod vlajkou Aláha, tak pokud to půjde takhle dál, tak bude islám ve školách povinný, burky..a tak. Na druhé straně postfašisti, viz AfD. ![]()
Tohle je jen drobná názorná ukázka. ![]()
Podotkl bych, že prosazení nové mapové projekce v OSN má pozitivum v tom, že je vidět, že všichni uprchlíci se do nrňavé Evropy prostě nevejdou a Afrika je obrovská… ![]()
@M_Vladim píše: Více
Je to úplně jiná mentalita. At si zůstanou tam, kde jsou.
Já ale mluvil o přírodě, a ne o nějaké aktuální politické anebo sociologické situaci. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Protože normální chlap má v 50-60 vybudovanou karieru, ze které profituje i v důchodu, kdežto dítě několik let až desítek let potřebuje hlavně mateřskou péči, kterou starší žena už tak nezvládá. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Já se také tenhle rok ani jednou neopaloval a nekoupal. ![]()
@jege píše: VíceŘeč byla o tom, že když 50 letý chlap má 30 letou milenku, je to normální. Ale když je to obráceně, okoli se nad tim pozastavuje. Proc do toho hned taháš haranty? Ten mladší chlap třeba vubec deti nechce a přesně proto si tu starsi vybral, aby ho s tim neotravovala.
@Velryba černá píše: Více
Já jo, ale samotnému se mi jet koupat a opalovat nikam nechtělo a u moře jsem nebyl. ![]()
Protože se to tahle zažilo a má to přirozené a přírodní vysvětlení. A to, co trvalo staletí, tisíce let a deseti tisíce let, se za 1-2 generace jenom tak lehce nezmění. Nic více, nic méně. ![]()
@jege píše: Více
V matrikách máš ale poměrně běžně svazky starších žen s mladšími muži.