Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
12.9.26 13:53
@jege píše: Více

Ale ona by se rozvíjela. A možná by dnes byla zdravější. Kalkul, že mladšímu dceru neudám, protože mu jako věno nepostačí dvě peřiny a že má holka co na sebe. To fakt nemá s bazální přirozeností člověka společného nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39926
12.9.26 13:55
@Arturie píše: Více

Njn. Ale z Berlína do Vídně je to v autě… :roll: :?
A je tu hezky. :)

Příspěvek upraven 12.09.26 v 14:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.9.26 13:55

Dříve také ani zdaleka každý nechtěl děti, akorát nic moc jiného nezbývalo. Tohle dnes odpadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77709
12.9.26 13:57
@zmrzlik píše: Více

Se mi líbí, jak se to tu spolehlivě vylidní, kdykoli tu někdo z místních „běžců v křeččím kolečku“ rozjede nějaký světoborný teoretický problém. :lol:
Najmě takový, na němž „diskusní vítězství“ nezmění vůbec nic.
Ne, pacienti hromadně nezačnou požadovat návštěvu lékaře v domácnosti, vzdor tomu, že na to mají právo, dvacítky nezačnou hromadně sexíkovat se staršími pány, přesto, že ti je ve svých představách většinově prioritizují, a mladé holky nebudou statisticky významné preferovat, ať už na vztah nebo sex, muže o 20 a více let starší.
Výjimky potvrzují pravidlo, a ani v takových případech obvykle nejde o přirozenou přitažlivost dotyčného, ale o jeho popularitu a peníze.
Být Kája Gott prostým elektrikářem, Ivanka by mu pravděpodobně zase až tolik oddána nebyla.

N nic, tak zase večír nebo někdy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 13:58

Tak zvyky, tradice, ale i myšlení lidi se zas tak rychle nemění, jak se mění ekonomická situace, tudíž lidi se na to dívají různě a jenom tak rychle se to ani v budoucnu nezmění.

Z druhé strany, dnešní doba v naší společnosti nikomu nic nenařizuje a k ničemu nikoho nenutí, takže je jenom na každém, jak se s tím popere. Z třetí strany, nikdo nikoho nemůže ani nutit, aby si myslel něco jiného, než si myslí, takže pokud se někdo dívá na starší ženu a výrazně mladšího muže skrz prsty, je to jeho právo a dotyčná to buďto unese, anebo si musí najít společenský přijatelnějšího partnera. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39926
12.9.26 14:02
@zmrzlik píše: Více

To nedám. jen v nutných případech, protože mi bolí zadek a ruce. Jak si na nich sedím. :P 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.9.26 14:03

Je to jeho právo a zároveň jasný důkaz jeho vlastní malosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:04
@sirikit píše: Více

A někdo sice nepochopí, o co vlastně šlo a jde, ale přesto si neodpustí ironický komentář. ;)

PS: Ono by hodně pacientů tu návštěvní službu i vyžadovalo, kdyby vědělo, že něco takového existuje, ale doktoři jím to samozřejmě sami nenabídnou, a když už se někdo o tom náhodou doslechne, tak se ho raději snaží přesvědčit, že je to vlastně pro jeho dobro, když je zbytečně neotravuje a sežene si odvoz sám anebo zavolá rychlou. A tí důvěřivější a naivnější na to skočí anebo se jenom nechtějí hádat se svým doktorem, aby příště na ně nebyl jak kyselá (_!_). :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:06
@Velryba černá píše: Více

Ale to, že tvou dceru a tebe na vejminku neuživí, takže pojdete všichni hladem anebo po žebrotě, už s tím má společného hodně! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.9.26 14:07

Přesně takhle si holky zajišťovaly svatbu se svým vyvoleným. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:08

Nechtěl? A kdo by ho živil na stará kolena? A když už se povedlo, ak co mohl dělat? Nějaké osobní přání bylo tenkrát irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
12.9.26 14:09

Mně se líbí, jak moje příspěvky potvrzuješ snahou je vyvrátit. Díky za to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:10

Jak? Nějak mi uniká souvislost výběru partnera vhodného pro přežití potomstva a zajištění svatby se svým vyvoleným. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:14

Já tohle beru jak část přirozeného výběru, bez kterého by lidstvo nepřežilo! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40345
12.9.26 14:21

Tak když budeš v menšině, tak ti to bude na 2 věci, že se budeš pokládat za „velkou“, ale to tobě nemusím vysvětlovat! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová