Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Svět se obejde i bez té většiny. Nicméně bobánku, já nemám například potřebu krást, někoho napadat, spolehlivě si platím pojištění, děti plní školní docházku, atd, atd. A s ničím z toho nemám problém. Čili moje subjektivní podivnosti nemají vliv vůbec na nic. ![]()
Pokud by tedy slo udelat lifting prsou jednoduse odriznutim kuze, jsem pro. Jen myslim, ze tak jednoduchy to asi nebude a asi se odrizne i tkanivo a posouva se bradavka?
Příspěvek upraven 12.09.26 v 15:42
Právě že… Z města, nebo z vesnice. Kdo byli jeho rodiče? Vzdělání? Sourozenci? Z kterého kraje? Věřící? Jak starý? Má děti? Jaké, jak staré? Milenku
?
A je to hned guláš… ![]()
@MyMelody píše: Více
Není zač, to víš, občas je to úplně naopak. ![]()
@xiaxxx píše: Více
Presne tak… a proto at si kazdy pise, o cem chce.
@Velryba černá píše: Více
Tak nezapomen pak poreferovat, at v tom nemame bordel ![]()
Jak vidis, tak se to zmenilo a spousta lidi tak zije ![]()
Jako až a jestli něco bude? Ale to máš pořád ty stejně směšné pohyby stále dokola. ![]()
Jasně, já kouknu, kdyz me to nebavi skocim a bud se upichnu v uzavrence, nebo jdu uplne mimo emimino. A rozhodně nikomu nezakazuju cokoli psat o cemkoli
. Na to jsou experti jiní
.
Hezkej citát, ale ja už sňatky z rozumu nepamatuju a dokonce i trendu rodit do 25 jsem se vyhla, i kdyz teda o fous. Co se tyce hezounu a grazlu, tam jsem se taky poučila, jen si je pučuju.
To by se ti libilo vid
Tudle nudle, hezky si budeme i nadale vybirat dle pritazlivosti, mas pech
A prachy si strc za klobouk ![]()
Ano. Už jsem psal. Kvůli zatížení jizvy i jejímu estetickmu vysledku se tkáň odebíra tak, aby se vysledna jizva schovala „ve stínu“ pod ním. Tím by se ovšem bradavka, která už tak visívá u těchto prsou doli, dostala na jeho spodní plochu do naprosto „vykloubené“ pozice.
Takže se musí posunout nahoru a prs ji musí jakoby obtéct, jak voda kámen b potoce. Jenomže „ve vzduchu“ být nemůže, odumřela by, musí mít zásobení krevního oběhu. Takže stopka jak nožicka na hříbku. To znamená prs rozebrat na čtyři díly (ten, co se vyjme, pak levý a pravý od bradavky v koutku pěkně s místem, kam se přesune… bradavka) a to cely zase pěkně poskládat dohromady, pokud možno „neviditelně“. Je v tom tím pádem samozřejmě i prostorová geometrie. A už je jasné, proč je redukce vlastně náročnější, než augmentace.
Tedy prostý implantát.
Jenomže, mluvíme o jednoduchém implantátu, ne o rekonstrukci, kde chybí hodně tkáně, například…rekonstrukce po odnětí kvůli rakovině…a už víte, jak jsem se k tomu dostal.
![]()
No mne spis prijde, ze vetsina duchodcu je rado, ze uzivi sebe
Pokud tedy i nadale nepracuji…
A uz vidim kazdeho chlapa, jak je celej nadsenej, ze v 60 ti bude tatinek a nejmene dalsich 20 let, se bude muset sakra ohanet
Nemluve o tom, ze takovej chlap, ma jiste i dalsi starsi potomky, vnoucata…kde ty penize taky litaj. Jinak zeny mi prijdou teda mnohem vitalnejsi i v pozdejsim veku, takze mit dite v 50 ti, by z fyzickeho hlediska, az takovy problem nebyl…a pokud bude mit mladsiho partnera - treba 40 let, muze hodne pomahat on…
A financne urcite vypomuze vic, nez nejakej vyslouzilej duchodce
![]()