Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
dost možná
pocit vlastní výjimečnosti, kdy po něm všichni jdou ![]()
@Venetia píše: Více
Já myslel, žes taky byla v Alobalu… ![]()
Tak pak jedině @aiwwa, ale pochybuji, že se jí bude chtít dočítat tenhle balast a řešit naše dohady. A jestli vůbec sem anebo do Alobalu chodí. ![]()
A? Co dál? Jak končíš? Zabiju tě? Anebo jdu pryč? Bež, hezky tě stáhnu z kůže, skončíš pod mostem a když to fyzicky nezvládneš, tak to všechno zůstane na tobě. Takže co? Kvůli šuku, který zas tak důležitý není, zkur.vit život všem zůčastněným a skončit v nějakem azyláku? Dobře už bylo! ![]()
PS: A dupání doma přivede jenom k zvracení kvůli obavám ze ztráty zázemí staršího a zhoršení atopického ekzému u mladšího dítěte, jinak jsme v hádání rovnocenní partneři a dupeme oba. Něco jako chronická Válka Roseových, takže v tomhle to není. ![]()
Tak mě je to srdečně jedno, ale jedu podle hesla: „Ani slinu ti nedám!“.
![]()
@Venetia píše: Více
Správně, a bude to ještě horší aneb jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! Lucenka hadr!
![]()
@Keyllah píše: Více
Vůbec ne, jenom není důležitá kvalita, ale kvantita!
![]()
Ne, jenom okopávání vracím napřímo, a to i zpětně!
![]()
@jege
Normálně bych ji řekla, že si najdeš někoho na sex, když ona už s tebou nemá tu potřebu. Treba se jí uleví. Jako rodina budete fungovat dál, jste nestandardní, tak tohle manželka musí akceptovat. Treba taky nekoho ma, tak si sex outsourcujete jinde. Abys neřek, že jen teoretizuju. Mne tohle nabid prvni manzel. Bylo mi 28, jemu 45. Nesla jsem do toho, protoze jsem chtela jeste dite. Ale ve vasem veku proc ne.
@Virgin_Mojito píše: Více
To je dobrý, to si provokativně koupim do prace. Akorat dietologové rikaj, ze sladky v pití je nejhorsi, ze to clovek pije v průběhu dne a zvyšuje se tím inzulin nebo co.
Obecně slazené nápoje dobré nejsou. Ale moc toho nepiju, mám doma yo sirupy v zero cukr verzi. Ale ochucená nealko piva to je můj fetiš, ochutnávám je všude. ![]()
Ráda bych u této příležitosti lobovala za zachování Virgin_Mojita v nicku, když už jsme teda přišli o Mango. ![]()
Radikální feministku si laskavě ponechej jako duplicitní nick na svátky a zvláštní příležitosti, jako jsou tematické debaty s Tumiho reinkarnacemi. Čím jsem starší, tím víc lpím na zavedených jistotách! ☝️ ![]()
Cerny citron od Litovelu je hroznej hnus…
@Andelskej_Satan píše: Více
Teď je můj favorit Zlatopramen Soulad, příchuť Yuzu Zázvor.