Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24691
23.9.26 11:42
@Keyllah píše: Více

Paranoia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41952
23.9.26 11:47
@Arturie píše: Více

dost možná :think: pocit vlastní výjimečnosti, kdy po něm všichni jdou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:49
@Venetia píše: Více

Já myslel, žes taky byla v Alobalu… :nevim:

Tak pak jedině @aiwwa, ale pochybuji, že se jí bude chtít dočítat tenhle balast a řešit naše dohady. A jestli vůbec sem anebo do Alobalu chodí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:52

A? Co dál? Jak končíš? Zabiju tě? Anebo jdu pryč? Bež, hezky tě stáhnu z kůže, skončíš pod mostem a když to fyzicky nezvládneš, tak to všechno zůstane na tobě. Takže co? Kvůli šuku, který zas tak důležitý není, zkur.vit život všem zůčastněným a skončit v nějakem azyláku? Dobře už bylo! :cert:

PS: A dupání doma přivede jenom k zvracení kvůli obavám ze ztráty zázemí staršího a zhoršení atopického ekzému u mladšího dítěte, jinak jsme v hádání rovnocenní partneři a dupeme oba. Něco jako chronická Válka Roseových, takže v tomhle to není. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:57

Tak mě je to srdečně jedno, ale jedu podle hesla: „Ani slinu ti nedám!“. :jazyk: :mrgreen:

Načítám video...
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:57
@Venetia píše: Více

Správně, a bude to ještě horší aneb jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! Lucenka hadr! :cert: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:59
@Keyllah píše: Více

Vůbec ne, jenom není důležitá kvalita, ale kvantita! ;) :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40849
23.9.26 11:59

Ne, jenom okopávání vracím napřímo, a to i zpětně! ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24691
23.9.26 12:03

@jege
Normálně bych ji řekla, že si najdeš někoho na sex, když ona už s tebou nemá tu potřebu. Treba se jí uleví. Jako rodina budete fungovat dál, jste nestandardní, tak tohle manželka musí akceptovat. Treba taky nekoho ma, tak si sex outsourcujete jinde. Abys neřek, že jen teoretizuju. Mne tohle nabid prvni manzel. Bylo mi 28, jemu 45. Nesla jsem do toho, protoze jsem chtela jeste dite. Ale ve vasem veku proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.9.26 12:09

Ráno jsem schrastila v albertovi

• Citovat
  • Upravit
24691
23.9.26 12:14
@Virgin_Mojito píše: Více

To je dobrý, to si provokativně koupim do prace. Akorat dietologové rikaj, ze sladky v pití je nejhorsi, ze to clovek pije v průběhu dne a zvyšuje se tím inzulin nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.9.26 12:17

Obecně slazené nápoje dobré nejsou. Ale moc toho nepiju, mám doma yo sirupy v zero cukr verzi. Ale ochucená nealko piva to je můj fetiš, ochutnávám je všude. :)

• Citovat
  • Upravit
77911
23.9.26 12:20

Ráda bych u této příležitosti lobovala za zachování Virgin_Mojita v nicku, když už jsme teda přišli o Mango. :?
Radikální feministku si laskavě ponechej jako duplicitní nick na svátky a zvláštní příležitosti, jako jsou tematické debaty s Tumiho reinkarnacemi. Čím jsem starší, tím víc lpím na zavedených jistotách! ☝️ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7963
23.9.26 12:32

Cerny citron od Litovelu je hroznej hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
23.9.26 12:35
@Andelskej_Satan píše: Více

Teď je můj favorit Zlatopramen Soulad, příchuť Yuzu Zázvor.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová